Strona 145 z 285 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195245 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 441 do 1 450 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Bywalec
    Miasto
    Radom/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Wrzucam tylko na zasadzie fyi czyli: jeszcze jeden firmware na bank.
    Teraz rozumiem
    Co do 70-300 IS - obiektyw nawet na 7demce ma olbrzymi potencjał jakości, niestety jednak mam egzemplarz mydlący z prawej strony kadru (chyba niebawem wybiorę się z tym na Żytnią, choć nie nastawiam się że to coś da).
    Zresztą wszystkie obiektywy które posiadam, dużo lepiej pracują z nowym korpusem niż z 40d (przede wszystkim dużo celniej i pewniej, co zwłaszcza dotyczy 17-55 IS, z którym miałem same problemy na 40d i nie wiedziałem czemu ludzie się tak zachwycają tym szkłem).

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

w RTV-Euro-AGD coś się ruszyło. Dostępność zmieniła się z 'przedsprzedarz" na "wysyłamy od 3 do 14 dni". Złożyłem zamówienie. Pożiwiom, uwidim.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grztus Zobacz posta
    ... zwłaszcza dotyczy 17-55 IS, z którym miałem same problemy na 40d i nie wiedziałem czemu ludzie się tak zachwycają tym szkłem).
    Czy moglbys przyblizyc te problemy. Uzywam to szklo od niedawna lecz nie zauwazylem problemow ( razem z 40D).
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Oczywiscie. A sklep po prostu lubi dokladac do interesu finansujac klientowi kredyt
    Pracuje w tej branzy i wiedz, ze nie raz kupiles w zyciu cos, do czego sklep doplacil I mowa tu o nowosciach na rynku, a nie wypychaniu staroci.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Pracuje w tej branzy i wiedz, ze nie raz kupiles w zyciu cos, do czego sklep doplacil I mowa tu o nowosciach na rynku, a nie wypychaniu staroci.
    Sklep robi to w imię wyższej idei? Z potrzeby serca? Nieprawdopodobne. Jednak, jak wspomniałem, przesłanki, jakiekolwiek by one nie były, są dla mnie mało istotne. Ważne, że taki poziom cen motywuje konkurencję do działania albo, jak się nie da, do wycofania się z rynku. Ciekaw jestem, co z tego wyniknie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To widocznie nie znasz pewnych zasad, ktore panuja w swiecie handlu

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    To widocznie nie znasz pewnych zasad, ktore panuja w swiecie handlu
    Nie znam. Dlatego pytam. Zresztą czy muszę znać? Jestem tylko klientem i wybieram ofertę, która jest z mojego punktu widzenia najkorzystniejsza. I tyle.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

It's called "dumping" (nie dumpling)
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie znam. Dlatego pytam. Zresztą czy muszę znać? Jestem tylko klientem i wybieram ofertę, która jest z mojego punktu widzenia najkorzystniejsza. I tyle.
    A potem znajomym powiesz "wybrałem ofertę EuroRTVAGD bo mieli dobrą cenę i korzystne raty". I właśnie za to - darmową reklamę Twoimi ustami, sklepy są w stanie 'płacić' , bo ich taka reklama mniej kosztuje niż w mediach oraz bo to buduje korzystny wizerunek marki.
    Co widać i po kilku ostatnich postach - ludzie wolą kupić w uznanym sklepie, który nie zniknie nagle z rynku niż u nie wiadomo jakiego sprzedawcy - to jest potęga budowania marki!

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Ja tylko powiem, że w bezpośrednim kontakcie 7demka wydaje się strasznie lekka, plastik dziwnie tani natomiast spasowanie elementów powala - drzwiczki od karty nareszcie nie skrzypią a grip pionowy nareszcie słusznych rozmiarów - takie echa D3 juzera....
    Wkurzony jestem na siebie, że wcześniej nie kupiłem sobie ef-s 17-55 IS - 1/5, f/2.8, tele i fotka piekielnie ostra - mi to wystarczy
    Oczywiście podniecony zapomniałem się i moje nowe 7D niby zrobiło już 7583 zdjęcia a prawdziwy przebieg pokazuje bateria - jak ktoś wie jak cofnąć toto to będę wdzięczny.
    Podsumowując: 7d + 17-55 = fajne fotki, ale 15-85 i tak kupię.
    the silence is deafening

Strona 145 z 285 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195245 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów