Dzis rozmawialem z pracownikiem sklepu internetowego RTV AGD i podobna odpowiedz - nie znamy jeszcze terminu. Rowniez zastanawiam sie nad przesiadka na 7D i wlasnie w takim "darmowym" systemie ratalnym.
Rozmawialem dzis rowniez z pracownikiem sklepu cyfrowe.pl ktory poinformowal mnie ze Canon Polska zaczal juz sprzedawac 7D i do nich trafila juz pierwsza partia ale rozeszla sie do osob ktore zakupily ten model w przedsprzedazy. Ogolnie osoba ta stwierdzila ze zamawiajac np dzis termin realizacji wyniesie 10-14 dni.
[ CANON EOS 400D ] [ C 17-55 3.5-5.6 ]
Mam pytanie do właścicieli gripa do 7d.Zauważyłem ,że w moim gripie przycisk zwalniający migawkę(do zdj w pionie)ma bardzo słabo wyczówalny drugi skok odpowiedzialny za zwolnienie migawki.Trudno jest przekadrowywać np
Czy to tylko przypadłość mojego gripa?????
I to mnie właśnie ciekawi. Bo niechybnie przy cenie 6000 zł marża jest jeszcze całkiem wysoka, skoro sklep stać na takie finansowanie.
A to oznacza, że mali sprzedawcy powinni mieć jeszcze spore pole do popisu przy schodzeniu z ceny. Ale o tym przekonamy się pewnie nie wcześniej, niż oferta Euro przestanie być wirtualna. Ciekaw jestem, jak wtedy zareaguje Allegro.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-10-2009 o 07:06
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Mnie te szczegóły raczej mało interesują. Raczej ciekawi mnie, czy ceny u małych spadną i o ile. Bo kto przy zdrowych zmysłach kupi sprzęt u tipa, skoro za te same pieniądze może go mieć z polskiej dystrybucji, od dostawcy, który prędko nie zniknie z rynku a dodatkowo z płatnością rozłożoną na 30 miesięcy.
Jeśli będą chcieli konkurować, muszą zejść z ceny.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie