Strona 143 z 285 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Jakby jeszcze mieli cojones i sprowadzili poza Canon-Polska tak, jak Fotopajac ...
    Raczej Fotożartowniś... nie ma sklepu Fotoclown

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web Zobacz posta
    Raczej Fotożartowniś... nie ma sklepu Fotoclown
    Tak...ale Pajac się przyjął
    Fotograf platoniczny

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Euro RTV AGD zjechało od wczoraj z ceny 6499 do 6090, wciąż oferując raty 30x0%. jest tylko jedno "ale". Dostępność: przedsprzedaż :(

Wysyłałem do nich maila, kiedy się spodziewają realizacji zamówień. Oto odpowiedź:

"Witam,
    Termin jest jeszcze nieznany."

Może jest na forum ktoś, kto mógłby spowodować jakiś kontrolowany przeciek? ;)
    Dzis rozmawialem z pracownikiem sklepu internetowego RTV AGD i podobna odpowiedz - nie znamy jeszcze terminu. Rowniez zastanawiam sie nad przesiadka na 7D i wlasnie w takim "darmowym" systemie ratalnym.

Rozmawialem dzis rowniez z pracownikiem sklepu cyfrowe.pl ktory poinformowal mnie ze Canon Polska zaczal juz sprzedawac 7D i do nich trafila juz pierwsza partia ale rozeszla sie do osob ktore zakupily ten model w przedsprzedazy. Ogolnie osoba ta stwierdzila ze zamawiajac np dzis termin realizacji wyniesie 10-14 dni.
    [ CANON EOS 400D ] [ C 17-55 3.5-5.6 ]

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Enjoy Zobacz posta
    Dzis rozmawialem z pracownikiem sklepu internetowego RTV AGD i podobna odpowiedz - nie znamy jeszcze terminu. Rowniez zastanawiam sie nad przesiadka na 7D i wlasnie w takim "darmowym" systemie ratalnym.

Rozmawialem dzis rowniez z pracownikiem sklepu cyfrowe.pl ktory poinformowal mnie ze Canon Polska zaczal juz sprzedawac 7D i do nich trafila juz pierwsza partia ale rozeszla sie do osob ktore zakupily ten model w przedsprzedazy. Ogolnie osoba ta stwierdzila ze zamawiajac np dzis termin realizacji wyniesie 10-14 dni.
    Chyba darmowy to nie do konca bo biorac 50D mialem doliczone po 12 zl co miesiac a przy 40D tak nie bylo.

Domyślnie

Mam pytanie do właścicieli gripa do 7d.Zauważyłem ,że w moim gripie przycisk zwalniający migawkę(do zdj w pionie)ma bardzo słabo wyczówalny drugi skok odpowiedzialny za zwolnienie migawki.Trudno jest przekadrowywać np
    Czy to tylko przypadłość mojego gripa?????

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    Chyba darmowy to nie do konca bo biorac 50D mialem doliczone po 12 zl co miesiac a przy 40D tak nie bylo.
    Było o tym. W skrócie - przy ratach 30*0% możesz zrezygnować z dowolnego ubezpieczenia kredytu. Wówczas 30*rata == cena detaliczna. Oczywiście darmowych obiadów nie ma i "darmowy" kredyt bankowi opłaca sklep ze swojej marży.
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oczywiście darmowych obiadów nie ma i "darmowy" kredyt bankowi opłaca sklep ze swojej marży.
    I to mnie właśnie ciekawi. Bo niechybnie przy cenie 6000 zł marża jest jeszcze całkiem wysoka, skoro sklep stać na takie finansowanie.

A to oznacza, że mali sprzedawcy powinni mieć jeszcze spore pole do popisu przy schodzeniu z ceny. Ale o tym przekonamy się pewnie nie wcześniej, niż oferta Euro przestanie być wirtualna. Ciekaw jestem, jak wtedy zareaguje Allegro.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-10-2009 o 07:06
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    I to mnie właśnie ciekawi. Bo niechybnie przy cenie 6000 zł marża jest jeszcze całkiem wysoka, skoro sklep stać na takie finansowanie.
    Ja zaś podejrzewam, że Euro nie musi po prostu brać w banku komercyjnego kredytu na 100% wartości towaru dla każdego klienta - może częściowo kredytują sami, z rezerw?
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja zaś podejrzewam, że Euro nie musi po prostu brać w banku komercyjnego kredytu na 100% wartości towaru dla każdego klienta - może częściowo kredytują sami, z rezerw?
    Mnie te szczegóły raczej mało interesują. Raczej ciekawi mnie, czy ceny u małych spadną i o ile. Bo kto przy zdrowych zmysłach kupi sprzęt u tipa, skoro za te same pieniądze może go mieć z polskiej dystrybucji, od dostawcy, który prędko nie zniknie z rynku a dodatkowo z płatnością rozłożoną na 30 miesięcy.

Jeśli będą chcieli konkurować, muszą zejść z ceny.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony

Domyślnie

I bawic sie w wlasne prowadzenie rolziczen, windykacji itp? Nie chce mi sie wierzyc.

Strona 143 z 285 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów