Odpowiedź prosta: FJ kupuje w Azji kontener 7d. Aparaty nie są z polskiej dystrybucji. I bardzo dobrze
P.S. Bardzo dobrze z pktu widzenia rynku. Trochę gorzej z punktu widzenia klienta -> proponuję sprawdzić warunki gwarancji.
Odpowiedź prosta: FJ kupuje w Azji kontener 7d. Aparaty nie są z polskiej dystrybucji. I bardzo dobrze
P.S. Bardzo dobrze z pktu widzenia rynku. Trochę gorzej z punktu widzenia klienta -> proponuję sprawdzić warunki gwarancji.
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 13-10-2009 o 20:31 Powód: Automerged Doublepost
A ostatni koment po 2008 roku to az za kupno kubka za 50zl. WOW.
Pewnie w firmie ("JESTESMY SPÓŁKĄ - HURTOWNIĄ SPRZETU FOTO I KOMPUTEROWEGO") nie mieli z czego kawy pic.
http://i35.tinypic.com/2u8f7np.jpg
Cały wątek tutaj: "realp?t= world 7D pictures"![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Jeżeli kupisz taki aparat oficjalnie w sklepie z polskim paragonem to podczas gwarancji nie ma opcji żeby sklep nie przyją. Jeżeli kupisz w FJ to po prostu niesiesz aparat z pudełkiem, kartą gwarancyjną (obojętnie czy będzie to MJ czy Canonowska książeczka czy też tak jak to czasem w canonowskich obiektywach "dwustronne ksero") i paragonem do sklepu i muszą takie zgłoszenie przyjąć i wysłać do serwisu, zresztą jest jeszcze rekojmia. Inna sprawa to naprawy pogwarancyjne, ale tu już raczej bez różnicy czy sprzęt jest z polskiej dystrybucji czy nie.
Pozdrawiam
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85
Tak tylko, że jak sprowadzili z Azji to tam też ten aparat poślą do serwisu/hurtowni. Czy na pewno chcesz, żeby Twoj aparat wędrował do serwisu niewiadomą drogą, niewiadomo jak traktowany, na drugi koniec świata? Czy na pewno chcesz czekać miesiącami aż Ci go naprawią (sklep zawsze znajdzie argument, że naprawa się przedłuża bo cośtam)?
Co do FJ, zawsze jak coś od nich brałem było z oficjalnego kanału, dltego moje zdziwienie.
Pozdrawiam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
1. frame skipping (less processor interrupts during filming),
2. mosaic/pattern noise at low ISO (better green channel calibration)
3. number of other non-disclosed issues.
http://marvelsfilm.wordpress.com/200...update-for-7d/
the silence is deafening