konsumencko sklepowo rzecz ujmujacA gdzie ma to oznaczenie
to 10d -> 50d
5D -> 7D
350d -> 450d
dla mnie imho to zwykle wprowadzanie mnie w blad jako prostego klienta nie pro
konsumencko sklepowo rzecz ujmujacA gdzie ma to oznaczenie
to 10d -> 50d
5D -> 7D
350d -> 450d
dla mnie imho to zwykle wprowadzanie mnie w blad jako prostego klienta nie pro
I jak zwykle, od wielu lat, jak przy każdej nowości to samo.
Tuż po wypuszczeniu oficjalnie nowej puszki najwięcej na jego specyfikację i sample narzekają:
- ci, którzy chcieliby go kupić ale ich nie stać
- ci, którym taki aparat nie jest potrzebny, potrzebny im zupełnie inny segment, ale zawsze jest okazja pokopania nowości z innej półki
A jak już będzie dostępny w sklepach to najwięcej o nim będą wiedzieli ci, którzy nigdy go w rękach nie trzymali...
Nudy panie.
P.S. Ja go kupuję(ale na pewno nie teraz, już się nauczyłem nie przepłacać za nowość)
1D to to nie wiem ale chyba nawet podforum nie ma ten sprzetZnaczy się takie samo oznakowanie jak 1D?
Vitez dobrze podsumował, więc ja już wyłączam się z tej dyskusji o tym 60d (ups, przepraszam, 7d), to nie aparat dla mnie, trza czekać na kolejną premierę.
O obiektywach wiem prawie wszystko
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Niech ktoś policzy ile MPx miałby 1D z tą gęstością co 7D
the silence is deafening
1D moze i jest cropem ale aps-h jak pamietam zreszta jak 99,9% ludzi nigdy sie tym dziwem natury nie interesowalem
to sie okaze czy wreszcie AF doczlapie do Nikonowegotak u Canona nie jest źle
tak czy siak nie widze tego za 2tysie dolcow pewnie u nas dwa tysie euro
dobrze jednek ze dbaja o kolekcjonerow EF-S
ewolucja jest wskazana tylko no malucha bis nie nalezy nazywac polonezem caro i tyle ;P
tymczasem i tak wszytsko marnosc i trzeba zbierac na szkla i roznice kursowe