the silence is deafening
Mam ogólną prośbę do osób, które otrzymały już sample od wlodala - dajcie mi znać na priv, podam swojego maila i potem udostępnię wszystkie sample na koncie rapidshare dla wszystkich. Chyba tak będzie lepiej, niż by wlodal miał wysyłać każdemu z osobna przy jego necie via modem GSM...
Pozdrawiam
Dzięki Pol za sample. Teraz już wiemy, że 7d robi zdjęcia![]()
O rozmiarze wizjera mozna poczytac na dpreview. Niestety nic nie napisali o jasnosci czy matowce.
http://www.dpreview.com/previews/canoneos7d/page5.asp
...
Z moich pierwszych spostrzeżeń wizjer w 7D jest podobny jak w 1DsM3. Na pewno ma wiecej możliwości wyświetlania na matówce niż 1-nki. Postaram sie w przyszłym tygodniu przeprowadzić mini teścik 7D a 1D/s M3. Czekam tylko na wolny czas kolegi (bo sam wszystkich puszek w łapkach nie utrzymam). 17 paż. bede focił przedstawienie teatralne tak więc na pewno przetestuje HI Iso.
Jest tam taki rysunek porównawczy. Szkoda, że nie ma porównania do 40D lub czegoś w podobie, bo ten Olek mi nic nie mówi.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Przecież można zobaczyć jak się ma do wizjerów Canona...
Wygląda na to że wiele się od 50D nie różni a wyraźny skok następuje dopiero przy przejściu na FF. Zobaczymy czy potwierdzą to koledzy którzy mogą to już sami porównać...
Ostatnio edytowane przez Grzdyll ; 04-10-2009 o 13:50
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
Siódemka ma 100% pokrycia kadru, 5D 98%, a 40D 95% i to jest istotna różnica.
czy mżna prosić o samle z fotek któe były wysyłane do Was z 7D?
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...