Do ostatnich chwil myśleliśmy że wyłoni się zza drzew
Zdjęcia usunięte na prośbę autora
Do ostatnich chwil myśleliśmy że wyłoni się zza drzew
Zdjęcia usunięte na prośbę autora
5D Mk II - C17-40 4 L / C EF 24-70 mm F2.8 L / C EF 70-200 F2.8 L / V Sherpa 600 / Lowepro CompuTrekker AW
Panasonic DMC-LS80 / 2 x 2 GB SD
Criodesign.pl - Crio Art Design
szkoda kolesi ;/ mieli najlepsze na swiecie fotele katapultowei nie dowiemy sie czemu ich nie uzyli
nie zmienia to faktu ze powiesic trzeba organizatora ;( 3h korka z wawy 1h korek do kasyi tyle raczej tam juz nie pojade
poza tym za rok raczej nie odbeda sie juz tam pokazy
Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 31-08-2009 o 19:50 Powód: Automerged Doublepost
5D Mk II - C17-40 4 L / C EF 24-70 mm F2.8 L / C EF 70-200 F2.8 L / V Sherpa 600 / Lowepro CompuTrekker AW
Chcesz przez to powiedzieć że poziomem nie odbiegają od tych z brukowców ?
Czy chodzi o coś innego ?
Panowie, spokojnie. CeErIOiKs dzięki za zdjęcia, ja nie byłem, teraz wiem jak to mniej więcej wyglądało. Bardzo smutna i przykra sprawa. Komentarze Krzycha są fee!
Fotografie jak wszystko inne ma prawo się Krzychowi nie podobać...
Jeżeli uważa ze poziom tych zdjęć jest taki a nie inny... ok.
Tylko że, skoro założył ( choć słusznie ) że wiem, jaka jest ich jakość, po co mi to wytknął ?No chyba że chodziło o to by zrobić to publicznie
Fotografie wstawiłem bo chciałem się podzielić chociaż tak z kimś jeszcze co widziałem. Moze dla innych to nic wielkiego, lub uważają ze to co podają media w zupełności wystarcza. Dla mnie to coś co mnie poruszyło i chciałem sie tym podzielić, moze sprowokować dyskusje... Nie koniecznie na temat jakości zdjęć.
Ja jestem spokojny
Pozdrawiam
Popieram Krzycha. Sorki, ale też mi namyśl przychodzi Super Expres :/