Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Canon 500D nagrywanie HD

Mieszany widok

mmol
    Guest

Domyślnie

colinSTi Kasprzak Dziękuję za kreatywną odpowiedź! interesowały mnie własnie porównania pomiędzy 5D a 500D, faktycznie 500D w mojej ręce wygląda i leży jak zabawka, jakość plastiku tak jak w 400D które posiadałem to tragedia i mocne zderzenie z rzeczywistością, jeżeli tak jak w tym przypadku zszedłbym z dwu cyfrówki na trzy cyfrówkę. Kasprzak wspomniane gadżety do stabilizacji i ustawienia ostrości chciałbym się zapatrzeć w późniejszym terminie, ale już teraz mogę powiedzieć że bez nich praca w dziedzinie nagrywania filmów z tym jeszcze AF manualnym mogłaby być ciężka. Pozostało poczekać aż troche stanieje 5D MK II, w zasadzie Chińczycy z którymi współpracuję zawodowo proponowali mi 5D MK II za mniej niż 1000USD Plus transport zaręczając iż 100 procent oryginał, ale kto wie co to tak naprawdę będzie?

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmol Zobacz posta
    Chińczycy z którymi współpracuję zawodowo proponowali mi 5D MK II za mniej niż 1000USD Plus transport zaręczając iż 100 procent oryginał, ale kto wie co to tak naprawdę będzie?
    Oj śmierdzi. Nominalna cena to 2700USD. Mogą być odchyłki na poziomie powiedzmy 10% ale nie blisko 3-krotnie taniej!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uprawnienia umieszczania postów