Witam, czy istnieje możliwość ustawienia pomocniczych linii wyświetlacza w C 450(kratka 2 linie pionowe i poziome krzyżujące się w tzw. mocnych punktach) , w kompakcie A630 mialem taką możliwość i często z tych linii korzystałem.
Witam, czy istnieje możliwość ustawienia pomocniczych linii wyświetlacza w C 450(kratka 2 linie pionowe i poziome krzyżujące się w tzw. mocnych punktach) , w kompakcie A630 mialem taką możliwość i często z tych linii korzystałem.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Dzięki, szkoda, że nie mozna wyświetlić w wizjerze, z "Live Viev" korzystam rzadko, pozdrawiam.
Jak chcesz w wizjerze to musisz dokupić matówkę inną
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
O. To nie wiedziałem. Jak miałem 300D to nie wiedziałem co to jest matówka ;-)
Sam się zastanawiam czy nie założyć jakieś matówki z gridem, ale sam nie wiem. Najchetniej bym załozył i popracował kilka chwil dla testu
Wiesz, w instrukcji i danych technicznych piszą, że jest niewymienna. Ale znaczy to chyba tylko tyle, że jest jeden oryginalny model dla tej serii (bo co zrobić jak się uszkodzi?) i to faktycznie się zgadza. Może na allegro są sprzedawane jakieś lewe, ale nie sprawdzałem szczerze mówiąc..;-)