Jedeń dzień mnie nie było w domu, wracam a tu taka niespodzianka... z 10 zamówionych zrobiło się 46 a w zasadzie jest juz 48 bo Vitez zamówił trzy sztuki a policzył jedną.
Co do zapłaty i wysyłki to mozna się jakoś dogadać. Preferowałbym przelewy, bo pieniążki sumują się a potem robię przelew za całość do drukarni i po zabawie, ale jak ktoś jest przyzwyczajony do bardziej tradycyjnych metod to niech wyśle na poczcie. Za pobraniem jest troche nieciekawa sytuacja bo po będę musiał założyć za zrobienie ID... nie mówię, że ktoś mógłby być nieuczciwy, ale trzeba się czasem potam nachodzić i naprosić nie żadko u jednej osoby... także czy przelew czy nadanie na poczcie to i tak zamówię jak będzie cała suma (lub prawie cała) za wszystkie 100 identyfikatorów.
Wysyłka jak komu pasuje. Myślałem, zeby doliczyć do ceny ID koszt listu priorytetowego i potem jak będę miał już identyfikatory to zapakuje się to w koperty i wyślę wszystkie razem za pare groszy. List polecony + pobranie według aktualnego cennika to będzie jakies 8 zł przy cenie identyfikatora z łańcuszkiem 10 zł to praktycznie drugie tyle i mnóstwo korowodu.
Wydaje mi się, że uda się zebrać nas setkę, dlatego dzisiaj piszę maila do drukarni o dokładną wycenę. Jak dostanę odpowiedź to doliczę koszt przesyłki i podam na forum i będzie można zacząć wpłacać pieniążki. Jeśli dużo będzie takich osób "za pobraniem" to nie wiem ... niech ktoś pożyczy kasę żeby za nich założyć![]()