najpierw niech powstanie pierwszy wypust.
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ciekawe kiedy powstanie![]()
niemniej jednak przyznaje racje![]()
Najpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.Zamieszczone przez yasin
Przepraszam, a co go spotkało?Zamieszczone przez canis_lupus
![]()
Ja sobie spokojnie czekam, się nie odzywam (choć z natury niecierpliwy jestem).
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
Jeszcze trochę cierpliwie poczekam, ale potem się zdenerwuję...
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
kilka koleżkuff zaczęło gnoić całą sprawę (osobę Diodak'a) jak skończyła im się cierpliwość,Zamieszczone przez GoTo
ale co poniektórzy kazali jemu się tym nie przejmować i mam nadzieję że też tak uczynił...
A sp****, koniec uprzejmościZamieszczone przez GoTo
. Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .Zamieszczone przez Diodak
Czemu nie zadzwonię? Bo to TY się podjąłeś, to TOBIE wpłacaliśmy pieniądze, i dlatego to TY masz psi obowiązek dzwonić tam nawet dwa razy dziennie i poganiać. I nie chodzi o przestoje w drukarni, bo to się zdarza... chodzi o Twoje zachowanie przy tej okazji... najpierw giniesz na dłuższy czas, potem zdawkowo informujesz...Zamieszczone przez Diodak
A z ignorowaniem to słabo trafiłeś - po pierwsze to była moja pierwsza uwaga na ten temat i tylko dlatego że nagle okazuje się, że Ty jesteś bez skazy tylko jacyś źli forumowicze krzywdę Ci robią. Po drugie, to dokąd nie załatwisz tej sprawy do końca i ostatni indentyfikator nie trafi do nabywcy, NIE WOLNO Ci nikogo na tym forum ignorować.
A później to ja z przyjemnościa Ciebie zignoruję.
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
jest wsrod nas jakis kamikadze?![]()