W takim razie nie ma co kombinowac, bo sie zrobi niezly balagan, zostawiamy tak jak bylo, wszystko bylo ustalone, kasa wplacona, w takim razie czekamy na listy z ID :>
W takim razie nie ma co kombinowac, bo sie zrobi niezly balagan, zostawiamy tak jak bylo, wszystko bylo ustalone, kasa wplacona, w takim razie czekamy na listy z ID :>
Popieram. Nie róbmy dodatkowego zamieszania, co spowoduje dalsze przedłużanie sprawt.
Zostaje po staremu.
po zakończeniu akcji możemy przecież zrobić identyfikatory prasowe
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
Ja tez uwazam, ze powinno zostac w pierwotnej wersji.
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
Zamówienie poszło do drukarni i chyba za późno żeby coś zmieniać. Wpłaciłem nawet zaliczkę (wymaganie zleceniobiorcy) i identyfikatorki powinny się już drukować - też czekam z niecierpliwością na efekt końcowy.
A co do popularności tematu .... powiedzcie ile jest wątków z taką ilością odsłon.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Diodak, czy to znaczy że zmieniłeś na PRESS? Jeśli tak to mi się nie podoba takie podejście![]()
Zamieszczone przez Kubaman
Zostało UACZamieszczone przez pn_
tak jak się umawailiśmy przy zbieraniu pieniążków czyli chyba w porządku:-o .
BTW nie dostałem przelewu od Il fuoco (mimo iż ponoć 30.09 został wykonany) dlatego lista z zamówieniem poszła bez tego jednego ID.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Zamieszczone przez Diodak
Fajnie ze juz wrociłeś do nas i na kiedy jest przewidziany termin realizacji ???
1. ID: 2601
2. login: Mr_Black
3. Imię i Nazwisko: Adam Krasieńko
Czyżbym się spóźnił? Będzie jeszcze jakaś "dostawa"? Bo chyba pierwsza setka już poszła. Komu adresik na priv? Dużo pytań, wiem ... Ale nie głupi ten identyfikatorJa go musieć posiadać!
Znaczy, rozumiem, ze poszlo UAC, tak jak bylo umowione i zaplacone, a nie PRESS?Zamieszczone przez Diodak