zastanawiam sie tylko co za los maja sprzedawcy, u ktorych kupujemy sprzet. tam to dopiero musi sie dziac, kiedy walka toczy sie o kilka kilo PLNow :wink:Zamieszczone przez tpop
zastanawiam sie tylko co za los maja sprzedawcy, u ktorych kupujemy sprzet. tam to dopiero musi sie dziac, kiedy walka toczy sie o kilka kilo PLNow :wink:Zamieszczone przez tpop
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
PLUS koszt kopertyZamieszczone przez slonek
![]()
ja jeszcze poprosze domoich 2 identyfikatorow 1 fancuszek!!
Dodatkowy łańcuszek kosztuje 2.80 zł... nie chcę abyśmy się wszyscy zrzucali po 1.50 zł na pozostałe 61 łańcuszków a potem ktoś dostawał z tej puli łańcuszek za darmo bo to byłoby nie fair. Zróbmy tak... kto chce niech zamiast 1.50 zł wpłaci 2.80 zł i dostanie dodatkowy łańcuszek. Pozostałe osoby niech wpłacają po 1.50. Zebraną nadwyżkę przekażę hazanowi.Zamieszczone przez FOTOGRAF
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 15-09-2005 o 16:18
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Czy mozna jeszcze raz napisac ceny, bo juz sie pogubilem...Zamieszczone przez Diodak
Na marginiesie: po zastanowieniu chcialbym zamowic dwa identyfikatory i dwa lancuszki (bo latwo gubie rozne rzeczy....). Rozumiem, ze mam doplacic 2x1,50zl na pozostale, czy moze tylko 1x1,50?
Aha - ile trzeba doplacic za list do Niemiec? Jak nie wiadomo, to sprawdze na poczcie, moze maja cennik w internecie.
Dopłacamy tylko raz 1.50... w cenniku ta kwota jest już wliczona. Nie wiem jaki jest koszt wysyłki do Niemiec czy USA takiego listu - zainteresowani powinni wiedzieć jeśli wysyłają listy Polska <> USA, Polska <> Niemcy... prosiłbym o wpłacenie tej dodatkowej kwoty jaką będę musiał zapłacić za te międzynarodowe listy.
Koperty z bąbelkami już kupiłem w hurtowni za 0.50 zł za sztukę. W cenniku względniony jest koszt identyfikatora, łańcuszka, koperty, znaczka oraz dopłaty "łańcuszkowej" lub jeśli ktoś zamawia dodatkwoy łańcuszek koszt tegoż łańcuszka.
Uwaga!!!
Numer konta i cennik w osobnym wątku TUTAJ.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 15-09-2005 o 16:28
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
OK. To ja wplace 30zl, poprosze dwa ID i dodatkowy lancuszek (24.80) i wysylke do Wiesbaden (miedzy 2.70 a 3.90, nie wiem ile bedzie wazyc). Ewentualna nadwyzke pieniazkow to juz tam na jakies zbozne cele przeznacz :-)Zamieszczone przez Diodak
Dziekuje i pozdrowienia,
Przemek
1. Forum ID: 2642
2. Nick: borkomar
3. Imię i nazwisko: Borkowski Mariusz
Kaske zaraz slePozdrawiam
5D + L
To jeszcze dwa dla mnie...
Kase masz... dane masz...
...
I ja poprosze!!
1. ID 1505