Przeciez to Ty, Szanowny Kolego, rzucasz sie agresywnie i po chamsku do Kolegi Diodaka, a nie ja.Zamieszczone przez MarekC
Przeciez to Ty, Szanowny Kolego, rzucasz sie agresywnie i po chamsku do Kolegi Diodaka, a nie ja.Zamieszczone przez MarekC
Ale za to ty nie potrafisz wyczuc momentu w ktorym trzeba po prostu darowac sobie kolejne, bezsensowne posty niepotrzebnie tylko podsycajace dyskusje - byle tylko miec swoje na wierzchuZamieszczone przez pn_
.
Zrobze w koncu EOT.
TAK! Na mojego posta tez lepiej nie odpowiadaj bo nic nowego tym nie wniesiesz tylko znowu zatrollujesz.
Panowie, skończcie proszę tę dziecinadę.
MarekC - wszystkiego najlepszego![]()
Z tego co znalazłem na forum, to ostatni przelew dotarł do Diodaka 02.10.05, czyli 26 dni temu. Chyba wszyscy przyznają, że wszystko to jest mocno spóźnione![]()
Diodak, dołączam się do konkretnego i pozbawionego emocji pytania: kiedy będziemy mieli te identyfikatory?
Drukarnia ma zgodnie z umową od jednego do dwóch tygodni roboczych na realizację zamówienia. Po świętach mają się dokładnie określić na kiedy zrobią cały nakład kart i mam nadzieję, że nie będzie wtedy żadnych jazd.Zamieszczone przez Kubaman
Janusz, skąd masz tyle moich danych... przetrząsnąłeś całe google?Zamieszczone przez JasiuPstryk
o numerze tela nie wspominając... jestem bardzo ciekawy kto zrobił przeciek
no no, tylko bez takichZamieszczone przez mxdanish
oprócz przesiadywania na CB są też inne równie przyjemne zajęcia
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm