ZobaczyszZamieszczone przez thorin
... wystarczy kliknąć w liczbę głosów np. w liczbę 57 i wyświetlą się wyniki głosowania razem z osobami... po to zrobiłem ankietę publiczną.
ZobaczyszZamieszczone przez thorin
... wystarczy kliknąć w liczbę głosów np. w liczbę 57 i wyświetlą się wyniki głosowania razem z osobami... po to zrobiłem ankietę publiczną.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
ale gafa... impressive... rozumiem ze dla kazdego jego wybor bedzie uwzgledniony ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Nie do końca :-P ... po to jest ankieta, żeby wybrać jeden wspólny podpis pod logo. Narazie "wygrywa" Canon Photographer i chyba nic się już nie zmieni. Chodzi o to, że wykonanie karty będzie prostrze jeśli napis będzie taki sam na wszystkich.Zamieszczone przez thorin
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 15-09-2005 o 13:26
Ja tez poprosze identyfikator.
ID: 685
nick: Roni
imie i nazwisko: Michał Pieściuk
BTW co z cena ? Diodak, wiesz juz cos ?
no juz chyba czas na info co z zaplata...Zamieszczone przez Polaco
@Diodak - poszedł PM
Ja tez się już zaczynam niecierpliwić, ale drukarni coś długo schodzi z odpowiedzią na mojego mailaZamieszczone przez FOTOGRAF
. Miałem trochę wątpliwości i pytań... być może za dużo
. Cierpliwości, jak do jutra nie odpiszą to tam do nich zadzwonię i "grzecznie" zapytam co jest grane ;-).
Diodek to P O D W Y K O N W C A - (czytaj: "Zakład Pracy Chronionej")! Jak ich nie przyciśniesz to będą miesiąc liczyć. Wiem bo pracuję z drukarniami. To Ty dajesz im zarobić a nie oni Tobie.Zamieszczone przez Diodak
Co prawda to bździniarska robota dla niech bo chętniej liczyli by 1000szt ale mniejsza z tym..
Więcej stanowczo i przycisnij kolankim![]()