Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers
    A taka metke na buty mozna zamowic i na gacie jedna z napisem canon , loodzie chyba z nudow wam sie poprzewracalo zrobic sobie takie cos to wystarczy 2 foty w labie cyfrowym zalaminowac i sie juz ma co sie chce , ale zeby sie oznaczac smyczami i plakietkami jak choinka . Podobnie rozmawiajac z kolegami harleyowcami smiejemy sie z pseudo motocyklistow ktorzy jedynie co posiadaja to kurtki motocyklowe prosto ze sklepu , takie obwieszanie sie kiczowatymi plakietkami swiadczy jedynie o niedowartosciowaniu czlowieka , jego wyglad krzyczy wszem i wobec- ludzie jestem sam nikt mnie niekocha , soory za moja opinie ale takie cos traca wioską
    Chyba nie złapałeś idei po co robimy ten identyfikator. Wiesz, jak chcesz to możesz sobie wydrukować na plujce w domu i nie laminować - po co od razu do labu . BTW fajny byłby z Ciebie harleyowiec w takich Cwanonowych gumiakach... w końcu co sklepowe to "pseudo", a to samoróbka więc byłbyś gość 8) .

hmmm, ja sie czuje bardzo dowartościowany a mimo to chcę mieć identyfikator... jakaś anomalia?

I na koniec... ten wątek jest dla chętnych na taki ID, a nie dla trolli 8) jak "wioską trąca" to już tutaj nie zaglądaj :-P .

[DoMiNiQuE] zabiłeś mnie tym zdjęciem kalosza .
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 10-09-2005 o 16:06
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uprawnienia umieszczania postów