mmsza ma rajcje, alesmy sie wladowalikto wie czy Diodak nie jest seryjnym zabojcom z ulicy N.
?
mmsza ma rajcje, alesmy sie wladowalikto wie czy Diodak nie jest seryjnym zabojcom z ulicy N.
?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
dobreZamieszczone przez thorin
![]()
![]()
.
Chyba będę potrzebował czyjejś pomocy... mogłby ktoś powysyłać prywatne wiadomości do osób z listy niżej ... chociaż części aby zaglądneli tutaj i przysłali mi swoje adresy? Mam troche urwania głowy po za forum, a im szybciej zgromadzimy dane (a po weekendzie zaczynamy również zbieranie pieniędzy) tym szybciej będą identyfikatorki. Pomoze ktoś?![]()
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 11-09-2005 o 00:06
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Kurde cos tu jest nie tak bo maila to ja napisałem dawno dawno temu ze najstarsi gorale tego nie pamiętająZamieszczone przez Diodak
więc mi tu kitu nie wciskaj
. przyznaj sie - poprostu skasowałeś maile
lol
Ale zrobie to dla ciebie i wyśle jeszcze raz![]()
![]()
pozro![]()
Uff, chwilę mnie na forum nie było i mało bym przegapił...
Ja też reflektuję na taki identyfikatorek w wersji na łańcuszek
1. Forumowe ID: 1789
2. Pseudo: Grzdyll
3. Imię i nazwisko: ..... (Dane osobowe usunięte na prośbę użytkownika)
I optuję za napisem pod logo Canona "Photographer" albo "Registered"
Pozdrawiam i czekam na dalsze instrukcje (kiedy, komu jak wpłacić i kiedy odebrać). Wolałbym zwykłą przesyłkę bo za pobraniem to prawie podwoi koszty...
Pozdrawiam
P.S. Jesli dobrze policzyłem to jestem 120![]()
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 16-06-2011 o 13:37
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
hehe no właśnie dziwna sprawa bo mi się wydawało, że Twoje dane już wklepywałem... a tu brakuje... no to co jest graneZamieszczone przez Venio
.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 11-09-2005 o 13:28
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm