true true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatoryoto link do zgloszen na smycze
http://www.canon-board.info/showthre...2626#post72626
true true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatoryoto link do zgloszen na smycze
http://www.canon-board.info/showthre...2626#post72626
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Thorin, po prostu LOL, idz sie troche wyspijZamieszczone przez thorin
Nie brakuje a z Twoja jest juz 63 szt.
(no chyba ze ja juz jestem niewyspany i cos mi sie pomylilo).
Polaco, nie rozumiem Twojego Postachcialem bezczelnie podkrecic zgloszenia na smycze przy okazji identyfikatorow, a o ile dobrze czytalem to na identyfikatory potrzeba 100 zgloszen ? swoja droga i tak jestem niewyspany, mam koszmarny dojazd do budy i jestem jeszcze po roboczym weekendzie, moze rzeczywiscie niewyspanie... niewiem, dasz mi znac jeszcze dzis wieczorem Polaco gdzie popelnilem blad a ja Ci odpowiem jutro o 4 rano
papa
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
553
tpop
Tomasz Popowski
= 64
2527
GERALT
Emil Perkowski
=65
350D+kit+Tamron 28-75/2.8
Czy ja znowu zaspałem !? ;-)...
... oczywiście poproszę :
ID: 1703
Nick: Moris
Imię i Nazwisko: Adam Ludwik
i jest 67
ID: 218
Nick: Ted
Imię i Nazwisko: Tadeusz Bącal
to bedzie 68?![]()
halo Polaco ?![]()
Thorin, spokojnie, ja tez kiedys musze spacZamieszczone przez thorin
, zwlaszcza jak do roboty ide na 6-ta
Chodzilo mi o to ze napisales "to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk" a w tym watku liczymy od 1-100 a nie ile nam zostalo do zrobienia zamowienia (tak jak w watku ze smyczami). A wiec, jak zamowiles 2 szt. to nie "zostalo" 60 a "mamy juz" 63 szt. (a raczej wtedy mielismy bo teraz to juz jest 68 szt.
).
Ps.: Jakby co to przechodzimy na PW zeby tego watku bardziej nie zasmiecac![]()