Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 8 z 54 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Dodatkowe:
    - wolalbym przelewem z gory. Jezeli koszt ID to ok 8 zl, przesylka zwykla to ok 3-4 zl, za pobraniem to ok 7-8 zl. Radze sie zastanowic czy warto drugie tyle doplacac za lenistwo (szczegolnie jesli ktos ma konto internetowe i przelew w pare sek moze wyslac)
    to moze poprostu jak ktos chce za przelewem to niche placi przelewem a jak ktos chce za pobraniem to niech placi za pobraniem.. 8)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

wpisze sie jeszcze raz bo Vitez ma racje... tzn nikt mi pozniej jednego ID nie zrobi a koszt w sumie nieduzu wiec ja poprosze dwie sztuki czyli zeby bylo po koleji zglaszam sie swiadomie jeszcze raz po jedna sztuke ( w sumie beda dwie)
    1. Forumowe ID: 857
    2. pseudo: Jac
    3. Imię i nazwisko: Jacek Marek
    4.razem 46

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jedeń dzień mnie nie było w domu, wracam a tu taka niespodzianka... z 10 zamówionych zrobiło się 46 a w zasadzie jest juz 48 bo Vitez zamówił trzy sztuki a policzył jedną .

Co do zapłaty i wysyłki to mozna się jakoś dogadać. Preferowałbym przelewy, bo pieniążki sumują się a potem robię przelew za całość do drukarni i po zabawie, ale jak ktoś jest przyzwyczajony do bardziej tradycyjnych metod to niech wyśle na poczcie. Za pobraniem jest troche nieciekawa sytuacja bo po będę musiał założyć za zrobienie ID... nie mówię, że ktoś mógłby być nieuczciwy, ale trzeba się czasem potam nachodzić i naprosić nie żadko u jednej osoby... także czy przelew czy nadanie na poczcie to i tak zamówię jak będzie cała suma (lub prawie cała) za wszystkie 100 identyfikatorów.

Wysyłka jak komu pasuje. Myślałem, zeby doliczyć do ceny ID koszt listu priorytetowego i potem jak będę miał już identyfikatory to zapakuje się to w koperty i wyślę wszystkie razem za pare groszy. List polecony + pobranie według aktualnego cennika to będzie jakies 8 zł przy cenie identyfikatora z łańcuszkiem 10 zł to praktycznie drugie tyle i mnóstwo korowodu .

Wydaje mi się, że uda się zebrać nas setkę, dlatego dzisiaj piszę maila do drukarni o dokładną wycenę. Jak dostanę odpowiedź to doliczę koszt przesyłki i podam na forum i będzie można zacząć wpłacać pieniążki. Jeśli dużo będzie takich osób "za pobraniem" to nie wiem ... niech ktoś pożyczy kasę żeby za nich założyć
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 04-09-2005 o 15:59
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Dopisuję się i ja . Sorki ale nie śledziłem wątku o legitymacji - czy mamy już jakieś pojęcie jak będzie wyglądć ?
    tejk a luk: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=185

zdaje mi się, że zostanie wersja z okrągłym otworem bo bardziej uniwersalna i do tego łańcuszek.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scaramanga
    Karta wyglada profesjonalnie,ale oprocz tego,czy ktos posiadacza takiej karty tez potraktuje profesjonalnie?Po prostu do czego taka karta upowaznia?Daje to cos?
    Oczywiscie mozna liczyc na swoj dar przekonywania jak u Barei...
    hmmm... ID zrobione jest głownie jako foto-dodatek na szyi posiadacza, ale też jako identyfikacja forumowa na zlotach czy innych spotkaniach. Po to podajemy nasze nicki forumowe i adres www który mówi skąd jesteśmy.

Identyfikator wzorowany jest na identyfikatorze Canon Professional Services i dla mniej wtajemniczonych może podnosić prestiż fotografa, chociaż nie ma żadnej mocy prawnej :-D . Tak czy siak, w tłumie fotoreporterów widząc taka plakietkę na czyjejś szyi będziesz wiedział, że to nasz człowiek :-P .

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    tejk a luk: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=185

zdaje mi się, że zostanie wersja z okrągłym otworem bo bardziej uniwersalna i do tego łańcuszek.
    sorki, ale może coś pokiełbasiłem
    w poście, który przytaczasz i który czytałem, piszesz coś o legitymacji (nie identyfikatorze). Dlatego pytałem o te legitymacje.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Kraków

Domyślnie

tylko czy wtedy będzie można podpiąć do tego identyfikatora naszą forumową smyczkę? Wydaje mi się, że podłużny otwór jest bardziej praktyczny i powszechnie stosowany w tego typu kartach (moje katry z pracy mają podłużne otwory).

Miasto
    Kraków

Domyślnie

hmmm... ID zrobione jest głownie jako foto-dodatek na szyi posiadacza, ale też jako identyfikacja forumowa na zlotach czy innych spotkaniach.
    każdy, kto próbował przekonać kolesi wyganiających z zamkniętej strefy na pokazach lotniczych itp., czy facetów zabraniających focenia na koncertach wie, że takie dodatki dają możliwość zabajerowania

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

sorki, ale może coś pokiełbasiłem
    w poście, który przytaczasz i który czytałem, piszesz coś o legitymacji (nie identyfikatorze). Dlatego pytałem o te legitymacje.
    Oj czytałeś niedokładnie... cały tamten wątek jest o LEGITYMACJI fotoreporterkiej czy tam prasowej... narazie jest jeden projekt (ja też coś tam przygotuję do wybrania). Narazie gromadzimy dane i zdjęcia (w tamtym wątku a dokładniej na FTP), ale idzie to strasznie mozolnie i trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.

Dlatego założyłem drugi wątek bo oprócz legitymacji wyszła sprawa małych plastikowych IDENTYFIKATORÓW do których podałem linka. Szybciej gromadzimy chętnych, projekt jest gotowy więc robimy to co szybsze .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tylko czy wtedy będzie można podpiąć do tego identyfikatora naszą forumową smyczkę? Wydaje mi się, że podłużny otwór jest bardziej praktyczny i powszechnie stosowany w tego typu kartach (moje katry z pracy mają podłużne otwory).
    Przy okrągłym otworze powinno się ładnie dać smycz przypiąć... prostokątny otwór jest przewidziany dla takich klipsów przyczepianych np. do kieszonki. Ale na szczęście każdy identyfikator może mieć jeden lub drugi typ otworu wedle życzenia lub nie mieć go wcale ... chcesz prostokątny? możesz mieć prostokątny . Jeszcze ustalimy przy składaniu zamówienia.

każdy, kto próbował przekonać kolesi wyganiających z zamkniętej strefy na pokazach lotniczych itp., czy facetów zabraniających focenia na koncertach wie, że takie dodatki dają możliwość zabajerowania
    A to i dobrze... też myślę, że ID zwiększy szanse w przekonywaniu ochrony na różnych szczególnie otwartych imprezach.

Strona 8 z 54 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów