1. ID = 0511
2. pseudonim = Slaw
3. Imie i nazwisko = Sławomir Owczarek
1. ID = 0511
2. pseudonim = Slaw
3. Imie i nazwisko = Sławomir Owczarek
Slaw sorry, ale przez przypadekZamieszczone przez Slaw
sprawdziłem Twojego nicka. Mnie się wyświetla ID: 2149 ? Czy mam jakiś problem z prezeglądarką ?
Dopisuję się i ja. Sorki ale nie śledziłem wątku o legitymacji - czy mamy już jakieś pojęcie jak będzie wyglądć ?
Moje współrzędne:
ID: 422
nick: Kubaman
Imię i Nazwisko: Jakub Szyma
wygląda na to, że jestem 35-ty
[EDIT] - no spóźniłem się i jestem 36-ty..
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 04-09-2005 o 10:54
tejk a luk: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=185Zamieszczone przez Kubaman
zdaje mi się, że zostanie wersja z okrągłym otworem bo bardziej uniwersalna i do tego łańcuszek.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
sorki, ale może coś pokiełbasiłemZamieszczone przez Diodak
![]()
w poście, który przytaczasz i który czytałem, piszesz coś o legitymacji (nie identyfikatorze). Dlatego pytałem o te legitymacje.
Oj czytałeś niedokładnie... cały tamten wątek jest o LEGITYMACJI fotoreporterkiej czy tam prasowej... narazie jest jeden projekt (ja też coś tam przygotuję do wybrania). Narazie gromadzimy dane i zdjęcia (w tamtym wątku a dokładniej na FTP), ale idzie to strasznie mozolnie i trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.Zamieszczone przez Kubaman
Dlatego założyłem drugi wątek bo oprócz legitymacji wyszła sprawa małych plastikowych IDENTYFIKATORÓW do których podałem linka. Szybciej gromadzimy chętnych, projekt jest gotowy więc robimy to co szybsze.
tylko czy wtedy będzie można podpiąć do tego identyfikatora naszą forumową smyczkę? Wydaje mi się, że podłużny otwór jest bardziej praktyczny i powszechnie stosowany w tego typu kartach (moje katry z pracy mają podłużne otwory).Zamieszczone przez Diodak
Przy okrągłym otworze powinno się ładnie dać smycz przypiąć... prostokątny otwór jest przewidziany dla takich klipsów przyczepianych np. do kieszonki. Ale na szczęście każdy identyfikator może mieć jeden lub drugi typ otworu wedle życzenia lub nie mieć go wcaleZamieszczone przez Kubaman
... chcesz prostokątny? możesz mieć prostokątny
. Jeszcze ustalimy przy składaniu zamówienia.
A to i dobrze... też myślę, że ID zwiększy szanse w przekonywaniu ochrony na różnych szczególnie otwartych imprezach.Zamieszczone przez Kubaman