Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 53 z 54 PierwszyPierwszy ... 34351525354 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .
    Diodak to chyba bedzie sam z soba rozmawiał teraz na forum

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.
    moze zrobimu liste i co 15 min. bedzie dzwonil ktos inny stawiam ze po 1h wylacza telefon no chyba ze beda odpowiadac nie mamy takiego zlecenia, pomylka itp..

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ewentualnie zapytajcie drukarza czy nie chca miec banera na canon-board.info pieknego z napisem GDZNIE NIE DRUKOWAĆ
    uzmyslowic ze 3500 osob rozprzestrzenia taka informacje szybciej niż wąglik zrzucony w centrum..
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Ale Wam sie nudzi...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale Tobie też?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

mogę też tam do nich przekręcić jakby co...
    zapodajcie namber na PM...

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dfilip
    Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.
    wrzuciłem w google "drukarnia stalowa wola" (zakładając że Diodak złozył zamówienie w Stalowej Woli) i wyskoczyło kilka. W tym conajmniej 2 z drukiem offsetowym.
    Diodak, która to ???
    Pozdrawiam
    Marek

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    A sp****, koniec uprzejmości . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj .
    Czemu nie zadzwonię? Bo to TY się podjąłeś, to TOBIE wpłacaliśmy pieniądze, i dlatego to TY masz psi obowiązek dzwonić tam nawet dwa razy dziennie i poganiać. I nie chodzi o przestoje w drukarni, bo to się zdarza... chodzi o Twoje zachowanie przy tej okazji... najpierw giniesz na dłuższy czas, potem zdawkowo informujesz...
    A z ignorowaniem to słabo trafiłeś - po pierwsze to była moja pierwsza uwaga na ten temat i tylko dlatego że nagle okazuje się, że Ty jesteś bez skazy tylko jacyś źli forumowicze krzywdę Ci robią. Po drugie, to dokąd nie załatwisz tej sprawy do końca i ostatni indentyfikator nie trafi do nabywcy, NIE WOLNO Ci nikogo na tym forum ignorować.
    A później to ja z przyjemnościa Ciebie zignoruję.
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.

Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.

Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.

Strona 53 z 54 PierwszyPierwszy ... 34351525354 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów