a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo![]()
Nie ma co narzekac. Smycze wleka sie jeszcze dluzej i jest ok. To nie jest zlecone profesjonalistom z "place > wymagam" a dzialalnosc charytatywna po kosztach robiona amatorsko na boku w wolnym czasie.
...
kilka koleżkuff zaczęło gnoić całą sprawę (osobę Diodak'a) jak skończyła im się cierpliwość,Zamieszczone przez GoTo
ale co poniektórzy kazali jemu się tym nie przejmować i mam nadzieję że też tak uczynił...
którym miechem??? masz 'to to' na myśli???Zamieszczone przez KuchateK
![]()
![]()
![]()
A sp****, koniec uprzejmościZamieszczone przez GoTo
. Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Razem wyszło 167 sztuk dla 127 osób, czyli całkiem nieźle.Zamieszczone przez asterix
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.
Canon EOS 300 D + KIT + Sigma 70-300 4 - 5.6 APO DG MACRO + 2 x 512 Mb + Velbon DX 888 Digital
Hp Photosmart 720
Zamieszczone przez dfilip
![]()
![]()
tak trzeba !
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.Zamieszczone przez dfilip
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .Zamieszczone przez Diodak