Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 48 z 54 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Identyfikatory już się drukują !

Dzwoniłem do kogoś z drukarni, okazało się, że identyfikatory już się robią (?), a jeśli nikt nie odpisał na mojego maila to znaczy że zawinił koleś który przyjmuje zlecenia. Grafik nie miał zastrzeżeń do projektu i poszło do druku. Osoba z którą rozmawiałem przez telefon mówiła, że wszystkie projekty ostatecznie przegląda i pamięta nasze identyfikatory. Zdaje mi się, że to był szef (dzwoniłem wieczorem na komórkę) i obiecał, że pogoni kogo trzeba, aby odpisał na mojego maila i potwierdził czy wszystko jest OK. Zaznaczył też (to co już wiemy), że termin realizacji to ok. 2 tygodnie w przypadku druku offsetowego. Więc dla pewności, żeby nie szukali za długo mojego adresu, wysłałem ponownie krótkiego maila z pytaniem czy przyjęli zamówienie i żeby podali termin jego realizacji. Dostałem maila z potwierdzeniem, ale bez podania terminu, na co odpisałem PONOWNIE, że czekam na konkretny termin - narazie nie odpisali. Ważne, że robią, a jak nie dostanę w poniedziałek maila z terminem to znowu zadzwonię... jeszcze kilka dni cierpliwości .

Całe pudło kopert już zaadresowałem, zostalo wlozyc ID i zanieść na pocztę. Jak tylko będę coś więcej wiedział to napiszę, a narazie wstrzymajcie się od nic nie wnoszących komentarzy i przede wszystkim od niemilych posądzeń i określeń typu "koleś" pod moim adresem bo sobie tego nie życzę.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

wielkie dzięki Diodak za info, napewno uspokoji troche niecierpliwych
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Dzwoniłem do kogoś z drukarni, okazało się, że identyfikatory już się robią (?), a jeśli nikt nie odpisał na mojego maila to znaczy że zawinił koleś który przyjmuje zlecenia. Grafik nie miał zastrzeżeń do projektu i poszło do druku. Osoba z którą rozmawiałem przez telefon mówiła, że wszystkie projekty ostatecznie przegląda i pamięta nasze identyfikatory. Zdaje mi się, że to był szef (dzwoniłem wieczorem na komórkę) i obiecał, że pogoni kogo trzeba, aby odpisał na mojego maila i potwierdził czy wszystko jest OK. Zaznaczył też (to co już wiemy), że termin realizacji to ok. 2 tygodnie w przypadku druku offsetowego. Więc dla pewności, żeby nie szukali za długo mojego adresu, wysłałem ponownie krótkiego maila z pytaniem czy przyjęli zamówienie i żeby podali termin jego realizacji. Dostałem maila z potwierdzeniem, ale bez podania terminu, na co odpisałem PONOWNIE, że czekam na konkretny termin - narazie nie odpisali. Ważne, że robią, a jak nie dostanę w poniedziałek maila z terminem to znowu zadzwonię... jeszcze kilka dni cierpliwości .

Całe pudło kopert już zaadresowałem, zostalo wlozyc ID i zanieść na pocztę. Jak tylko będę coś więcej wiedział to napiszę, a narazie wstrzymajcie się od nic nie wnoszących komentarzy i przede wszystkim od niemilych posądzeń i określeń typu "koleś" pod moim adresem bo sobie tego nie życzę.
    I tak trzymaj :-) ...
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Diodak widzisz
    I od razu lepiej jak się raz na jakiś czas odezwiesz
    I nie ma komentarzy
    BTW dobrze że sprawa brnie do przodu
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Domyślnie

Cieszę się, że niedługo bedą

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad
    Cieszę się, że niedługo bedą
    tego ze niedlugo to nikt nie napisal... czekamy na drukarnie... :-)
    Od poczatku wiedzialem ze diodak jest cool

Bywalec Awatar Follman
    Miasto
    Hajnówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    tego ze niedlugo to nikt nie napisal... czekamy na drukarnie... :-)
    Od poczatku wiedzialem ze diodak jest cool

Ja tez mocno w niego wierze
    Canon 40D | EF 100-300mm f/4.5-5.6USM | Speedlite 430 EX |CZJ Sonnar 180/2.8
    onePhoto:
    KLIKNIJ

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    ...a narazie wstrzymajcie się od nic nie wnoszących komentarzy...

nie czytaliście tej linijki ?

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

czemu watek nie został ponownie zamknięty!!!!!!??????

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Bo na razie nie ma powodu zamykania. Czysty optymizm z komentarzy promieniuje
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 48 z 54 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów