Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 47 z 54 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Ja ich nie robię - robi je drukarnia i temat zamknięty... idz sobie pokrzycz na tych z drukarni, ciekawe kiedy zaczną Cię igonorać .
    Akurat w tej uwadzę MarekC słowem "nieistniejący" nawiązywał do innej dyskusji i był to przytyk w stronę pn_, nie Twoją.

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Terminy olewasz... rozumiesz, co źle zrobieś ??? Nikt nie chce z Tobą walczyć, ale do czegoś się ZOBOWIĄZAŁEŚ.
    Czy uwazasz, że Diodak lepiej by zrobił, gdyby nie czekał z wpłatami na maruderów? Ale wtedy koszt by się zwiększył i trzebaby dokonać dodatkowych wpłat, więc znowu tydzień w plecy.

Proponuję wszystkim przyjąć bardziej filozoficzną postawę i poczekać. Może i Diodak nie wywiązał się w 100%, ale nie wygląda na to, żeby skończyło się to kompletną klapą, więc chyba nie jest tak źle?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    Ty masz chłopie jakiś problem...
    nie... po prostu traktuję sprawy poważnie.
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Czy uwazasz, że Diodak lepiej by zrobił, gdyby nie czekał z wpłatami na maruderów? Ale wtedy koszt by się zwiększył i trzebaby dokonać dodatkowych wpłat, więc znowu tydzień w plecy.
    Nie Tomku,

uwa uważam, że w tej sprawie postąpił prawidłowo, bo czemu miałby z własnej kieszeni dopłacać do maruderów. Albo czemu ci co zapłacili mieliby płacić za ....
    Tylko uważam, że wszystkim nam należy się od Diodaka kawałek szacunku, choćby w postaci informacji typu "sorki wiara, drukarnia zrobi swoje za 3 tygonie. Nie mam na to wpływu, nie gniewajcie się"... czy podobnie... nie zaś kiwanie głową w chmurach. Sorki za radykalizm, ale TY napewno powinienieś to zrozumieć
    Pozdrawiam
    Marek

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Diodak pisał, że umowa jest na max. 2 tygodnie. Może nie negocjował najostrzej, ale niby czemu miał? Nie bardzo widzę w Twoim rozumowaniu, gdzie zawalił. Że wg.Ciebie jest małokomunikatywny?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

że wg mnie nie chciało mu się.
    Zaczął pieknie, a później ...

ale dość o tym. Liczę na rychły koniec tej akcji
    Pozdrawiam
    Marek

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Diodak,

Nie będzie plakietek - nikt z tego powodu nie umrze, ale nie dotrzymasz słowa - jesteś winny. Takie jest k****wa życie dorosłego człowieka.
    Małe sprostowanie. W świecie dorosłego człowieka jest ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!!!!!
    Wina - to takie uproszczenie pozwalające na szybkie otrzymanie rozgrzeszenia.
    To tak obok tematu.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kocis
    Małe sprostowanie. W świecie dorosłego człowieka jest ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!!!!!
    Wina - to takie uproszczenie pozwalające na szybkie otrzymanie rozgrzeszenia.
    To tak obok tematu.
    dziękuję kocis... tego słowa powinienem użyć !!!
    Pozdrawiam
    Marek

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

że wg mnie nie chciało mu się.
    Zaczął pieknie, a później
    Wg mnie chcialo mu sie, podjal sie, bo mial troche czasu, a pozniej rozne *******y, po zawodowce pewnie, usilowaly wypelnic druczek przelewu przez miesiac albo i dluzej, wiec sie sprawa rypla, poslizgnela, i Kolega najwyrazniej mial juz mniej czasu i mozliwosci. Wypada sie stuknac we wlasne, leniwe piersi, a nie tylko walic w Kolege Diodaka.

Coś już napisał

Domyślnie

Kurczak, bąbelek , kartofelek !! - jak mówi mój bratanek.

Nie odzywam się w tym wątku z nadzieją, że ta dyskusja o winie, odpowiedzialności i zarzutach ustanie- ale chyba nie ma widoków na to.
    Zwracam się więc z prośbą - szczególnie do kolegów: Marka C, pn_ , dfilipa, kocisa- nie ciągnijmy tematu czy Diodak winien czy nie winien, ewentualnie zróbmy to w oddzielnym wątku

Myślę , że większość forumowiczów zainteresowanych otrzymaniem ID chciałoby czytać tu merytoryczne wypowiedzi - głównie Diodaka ( na ile sprawa posuwa się do przodu) - a nie przekopywać się przez strony rozważań na tematy etyczno-moralne ( nie mówię , że one nie są potrzebne, bo jak widać mamy takie potrzeby- ale proszę zróbmy to gdzie indziej)

Marku C, pn_ , dflip , kocis - proszę, nie odbierajcie mojej wypowiedzi , jako zaczepki bo na prawdę nie mam takiej intencji :-) - też wpłaciłem pieniążki w terminie i cierpliwie czekam na ID ( przecież gdyby nie Diodak to wcale nie byłoby widoków na ID, bo nikt z nas się nie palił, do wzięcia sprawy w swoje ręce, nie mieliście - bo ja jestem tu dość nowy- ID przez tyle czasu to nic się chyba nie stanie, jeśli poczekamy jeszcze trochę). Natomiast nie chciałbym przegapić w tym wątku ważnych wypowiedzi tzn. kiedy ID będą i czy w ogóle będą.
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Słusznie, żeby nie doszło do rozlewu krwi, zamykam wątek.

Diodak, jak będziesz miał coś do dopisania, to daj znać któremuś z modów, to się otworzy.

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 47 z 54 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów