Zobacz wyniki ankiety: Jaki wybierasz napis na ID pod logiem Canon

Głosujących
146. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 46 z 54 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 534

Wątek: Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Po tym watku wlasnie widac, jacy to Koledzy Canonierzy sa.

Wstyd.
    Sam wstydze sie wiekszosci postow, chociaz nie ja je napisalem.
    Diodak, teraz to już nie bezpośrednio do ciebie
    Cytat Zamieszczone przez Mac
    Jeśli robi to społecznie to mu nie dogadujmy.
    Cytat Zamieszczone przez Yasin
    a zawsze sie znajdzie ktos komu nic nie pasuje
    Panowie, jestem normalnie w szoku . Nie wypowiadałem się wcześniej krytycznie, nie zaczepiałem, nie wyładowywałem zniecierpliwienia na nieobecnym Diodaku. Ale do cholery jasnej, że się tak wyrażę, co wy wygadujecie za brednie

Postawa, którą prezentujecie to "człowiek socjalizmu" rodem wzięty z PRL. Czy istnieje dla was coś takiego jak odpowiedzialność :rolleyes: Nie jest istotne w tej chwili, czy ktoś wziął ją na siebie z własnej woli. Teraz ważne jest tylko to, że była to nie do końca poważna propozycja - z różnych powodów (m.in. nawał pracy przy sesji).

Nie usprawiedliwiajcie czyichś zaniedbań tylko dlatego, że sam się zgłosił. Lepiej czasem, żeby tego w ogóle nie robił. W waszych wypowiedziach widzę echa postawy mentalnej, która sprawia, że wciąż nie jesteśmy takim krajem, jakim moglibyśmy być. Bo nie rozróżniamy profesjonalizmu od fuszerki. Nie pojmujemy co to osobista odpowiedzialność, solidność, wymaganie od siebie - a wolentariat wymaga dużo więcej w tym zakresie. Determinacji, samoorganizacji, dokładnego planowania itp, itd, ect

Przykład 1: to nie ja wymyśliłem zlot CB w Kraku, ani nie ogłosiłem, że go zorganizuję. Jednak widząc zapał kolegów zrobiłem co mogłem i jak mogłem, bo poczułem że mam te minimum umiejętności aby coś zaproponować - inaczej nigdy bym się tego nie podjął. Na pewno nie zadowoliłem wszystkich, na pewno mogło być lepiej. Ale ja niczego nie obiecywałem. A wygląda na to, że ze sprawą identyfikatorów jest dokładnie odwrotnie

Przykład 2: Gdyby forum nawaliło, od razu posypałyby się e-maile do hazana. Ten facet robi wszystko, od razu i jak najlepiej, żebyśmy mogli tutaj sobie dyskutować. I nie ma zmiłuj się, wystarczy zerknąć do działu administracyjnego ile jest uwag, krytycznych opinii itd. Gdyby hazan nie podchodził profesjonalnie do swojej działalności bylibyśmy z forum za przeproszeniem w dupie.
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 30-10-2005 o 12:43
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Panowie, jestem normalnie w szoku . Nie wypowiadałem się wcześniej krytycznie, nie zaczepiałem, nie wyładowywałem zniecierpliwienia na nieobecnym Diodaku. Ale do cholery jasnej, że się tak wyrażę, co wy wygadujecie za brednie

Postawa, którą prezentujecie to "człowiek socjalizmu" rodem wzięty z PRL. Czy istnieje dla was coś takiego jak odpowiedzialność :rolleyes: Nie jest istotne w tej chwili, czy ktoś wziął ją na siebie z własnej woli. Teraz ważne jest tylko to, że była to nie do końca poważna propozycja - z różnych powodów (m.in. nawał pracy przy sesji).

Nie usprawiedliwiajcie czyichś zaniedbań tylko dlatego, że sam się zgłosił. Lepiej czasem, żeby tego w ogóle nie robił. W waszych wypowiedziach widzę echa postawy mentalnej, która sprawia, że wciąż nie jesteśmy takim krajem, jakim moglibyśmy być. Bo nie rozróżniamy profesjonalizmu od fuszerki. Nie pojmujemy co to osobista odpowiedzialność, solidność, wymaganie od siebie - a wolentariat wymaga dużo więcej w tym zakresie. Determinacji, samoorganizacji, dokładnego planowania itp, itd, ect

Przykład 1: to nie ja wymyśliłem zlot CB w Kraku, ani nie ogłosiłem, że go zorganizuję. Jednak widząc zapał kolegów zrobiłem co mogłem i jak mogłem, bo poczułem że mam te minimum umiejętności aby coś zaproponować - inaczej nigdy bym się tego nie podjął. Na pewno nie zadowoliłem wszystkich, na pewno mogło być lepiej. Ale ja niczego nie obiecywałem. A wygląda na to, że ze sprawą identyfikatorów jest dokładnie odwrotnie

Przykład 2: Gdyby forum nawaliło, od razu posypałyby się e-maile do hazana. Ten facet robi wszystko, od razu i jak najlepiej, żebyśmy mogli tutaj sobie dyskutować. I nie ma zmiłuj się, wystarczy zerknąć do działu administracyjnego ile jest uwag, krytycznych opinii itd. Gdyby hazan nie podchodził profesjonalnie do swojej działalności bylibyśmy z forum za przeproszeniem w dupie.
    Brawo Kubaman !!!
    Nic dodać, nic ująć
    Pozdrawiam
    Marek

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Brawo Kubaman !!!
    Nic dodać, nic ująć

Kolega Diodak podjal sie dlugo, dlugo przed sesja i swoim nawalem zajec. Natomiast Szanowni Forumowicze, najczesciej z lenistwa, TYGODNIAMI (!!!) DOKONYWALI PROSTE PRZELEWY, a tego podejrzewam Kolega Diodak nie przewidzial.

Zobaczcie najpierw belke w swoim oku...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Ten facet robi wszystko, od razu i jak najlepiej, żebyśmy mogli tutaj sobie dyskutować.
    OT: a emotikony dalej nie dzialaja, a czas jest letni, a komunikaty po angielsku, a przycisk edytuj po zmianach niektorym nie dziala (lepsze jest wrogiem dobrego)...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

to sie chyba nie skonczy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    OT: a emotikony dalej nie dzialaja, a czas jest letni, a komunikaty po angielsku, a przycisk edytuj po zmianach niektorym nie dziala (lepsze jest wrogiem dobrego)...
    Wiem że możesz mieć problem ze zrozumieniem języka polskiego, mieszkasz wszak poza granicami kraju. Nie zwalnia cię to jednak z obowiązku rozumienia wypowiedzi innych, zwłaszcza jeśli je komentujesz.

Dokładnie o tym napisałem - gdybyś ty i tobie podobni stosowali sie do swoich fałszywych hasełek, nie pisnąłbyś ani słówkiem o tym, o czym napisałeś. Tylko byś się cieszył i mówił wszystko gra, on to robi z dobrej woli. Wyszło głupio nie ?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Wiem że możesz mieć problem ze zrozumieniem języka polskiego, mieszkasz wszak poza granicami kraju. Nie zwalnia cię to jednak z obowiązku rozumienia wypowiedzi innych, zwłaszcza jeśli je komentujesz.

Dokładnie o tym napisałem - gdybyś ty i tobie podobni stosowali sie do swoich fałszywych hasełek, nie pisnąłbyś ani słówkiem o tym, o czym napisałeś. Tylko byś się cieszył i mówił wszystko gra, on to robi z dobrej woli. Wyszło głupio nie ?
    Plzzzzzz... nie dokarmiaj trolla. To, że MOŻE korzystać z mniej czy bardziej dobrego forum znaczy chyba dla niego mniej niż NIEISTNIEJĄCE identyfikatory, czy D200... szkoda gadać.
    Dla mnie EOT
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

NIEISTNIEJĄCE identyfikatory.
    Ja ich nie robię - robi je drukarnia i temat zamknięty... idz sobie pokrzycz na tych z drukarni, ciekawe kiedy zaczną Cię igonorać .

Dla mnie EOT
    Wreszcie... bo już myślałem, że dalej będziesz zaśmiecał bazę danych na serwerze i dodawał pracy moderatorom! A teraz jadę sobie na święta... ale się musze tłumaczyć bo potem będzie że "pojechał na święta i go nie ma ... no to jest niedopuszczalne".

Niektórzy nie czytają wątków w temacie, tylko od razu przechodzą na koniec i piszą od rzeczy, ale krótko powtórzę (po raz trzeci)... identyfikatory przygotowałem, zatwierdziliśmy projekt i mieliśmy do tygodnia czasu zebrać pieniądze. Napisałem w tym czy bliźniaczym temacie na początku, że jeśli zbierzemy pieniądze w tydzień to zdążę zrobić identyfikatory przed sesją. Niestety wpłaty forumowiczów przeciągały się o kolejny tydzień a potem o następny. Ja wtedy pisałem, że jesteście (bo Ty też zaliczasz się do grupy forumowiczów) niepoważni i ja też mam inne sprawy na głowie. Więc wypadałoby zacząć inaczej, że zawalili forumowicze czyli również Ty MarekC! Pouczasz mnie, ze powinienem poganiać drukarnię... to może trzeba było poganiać innych forumowiczów, żeby szybko wpłacali pieniądze. Jeśli Ty robisz halo, że drukarnia się mnie nie słucha to ciekawe co ja mam powiedzieć o tym, że niechby Ciebie się forumowicze słuchali i wpłacali kasę w terminie a nie kiedy chcieli.

WAŻNE

Na zakończenie tematu: nie oczekiwałem pochwał i laurów, ze to, że podjąłem się realizacji czyjejś inicjatywy, chociaż nie była to sprawa prosta. Musiałem gromadzić dane od każdego forumowicza, ładować w tabelkę, sprawdzać, czy nie brakuje adresu, słać PW o uzupełnienie danych, sprawdzać kto ile zamówił ID i w jakiej konfiguracji, a wyciągów bankowych wyszło 20 kartek. I robiłem to dla własnej satysfakcji, często w późnych godzinach nocnych rezygnując ze snu aby wszyscy byli zadowoleni. Ale jak mówię, na pochwały nigdy nie liczę, ale jak ktoś zaczyna mówić nieprawdę na temat mojej sumienności i zaangażowania to mnie szlag trafia . Na tym koniec polemiki, kolejny post w tym temacie będzie z datą wykonania kart przez drukarnię. Najchętniej rzuciłbym wszystko i odesłał pieniądze, gdyby nie zaliczka którą wpłaciłem.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Diodak,

I po co to ??? Masz ostateczny termin ?? dziś żałuję, że nie poszedłem te 2 tygodnie temu w ślady Maćka (mmsza).
    Terminy olewasz... rozumiesz, co źle zrobieś ??? Nikt nie chce z Tobą walczyć, ale do czegoś się ZOBOWIĄZAŁEŚ. czy rozumiesz to, czy wolisz szukac wsparcia u pn_ ???

"MarekC! Pouczasz mnie, ze powinienem poganiać drukarnię... to może trzeba było poganiać innych forumowiczów, żeby szybko wpłacali pieniądze. Jeśli Ty robisz halo, że drukarnia się mnie nie słucha to ciekawe co ja mam powiedzieć o tym, że niechby Ciebie się forumowicze słuchali i wpłacali kasę w terminie a nie kiedy chcieli.

Łukasz, Diodak... stary odwaliłeś kawał świetnej roboty... tylko zapomniałeś o jednym, najważnieszym... nie jestem w stanie dotrzymac słowa (nie ważne, czy drukarnia, czy Święty Mikołaj) ..
    Jeśli o mnie chodzi - nie podejmuję się.. Proste, chyba.
    Naprawdę nie mam nic do Ciebie, ale i Ty sznuj swoją Twarz. Nie masz czasu, czy możliwości - daj na luz, siedź cicho.
    Nie będzie plakietek - nikt z tego powodu nie umrze, ale nie dotrzymasz słowa - jesteś winny. Takie jest k****wa życie dorosłego człowieka. Mówię to z mego doświadczenia..
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 30-10-2005 o 17:15
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Ty masz chłopie jakiś problem...
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Strona 46 z 54 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów