Nie zapomnij o monopodach i statywach![]()
Nie zapomnij o monopodach i statywach![]()
...
Czy koledzy dfilip i MarekC mogliby sobie odpuścić?
Takie pieprzenie nic nie pomoże.
Ja wstawiam się za Diodakiem - trzeba było samemu zorganizować wszystko, a nie mądrować się teraz "co to nie ja"... a mnie to nie obchodzi "co to nie Ty".
Trzeba było wyskakiwać przed szerego jak było można - teraz siedź w szeregu i nie siej defetyzmu ( cokolwiek to znaczy, bo nie wiem)
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Diodak wyszedł do nas z piękną inicjatywą, zaprojektował IMHO piekną plakietkę, znalazł drukarnię, wszystko to za free, dla dobra naszej forumowej społeczności. Za to nalezy mu się wdzięczność :-) a napewno i nieco więcej ;-)Zamieszczone przez Silent Planet
Następnie bez słowa zniknął. Później wyjaśnił, że spodziewał się terminowych wpłat, nie dotarły, plany pokrzyżowały studia. OK - do mnie te argumenty trafiają. Choć wiele osób pewnie i one nie przekonują, bo sprawę mógł przekazą komuś innemu
Teraz, z tego co rozumiem z jego wypowiedzi - jest na miejscu, a przynamniej jest w stanie zareagować na opieszałość drukarni, i nie wiedzieć czemu nie robi tego, dopuki ktoś z forumowiczów nie pogoni go. I TYLKO do tego odniosłem moje ostatnie wypowiedzi.
Ten błędów nie popełnia, kto nic nie robi - wiem o tym doskonale. Ważne jest jednak, by na błędach uczyć się nie zaś unosić dumą. W ten sposób zdobywa się doświadczenie.... wcale nie zamierzałem i nie zamierzam wyrzywać się na Diodaku czy kimkolwiek innym, jak to niektórzy sugerują..
Diodak,
Dzwoniłes do drukarni. Kiedy zamierzają zrealizować zamówienie ?? Usłyszałeś jakiś konkretny termin ??
Ostatnio edytowane przez MarekC ; 28-10-2005 o 17:53
Pozdrawiam
Marek
Za "Miasteczko South Park":
- Mr. Mackey, can I ask you a question?
- Yes, Kyle, what?
- What's the big fucking deal, bitch?
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
Nie tak Diodak - ruszysz, ruszysz, tylko pewnych panów nie będziesz obsługiwał - i to wszystko.
Tak będzie mniej stresu dla Ciebie, dla nich i dla reszty.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
Diodak, nie reaguj rob swoje... mam nadzieje ze koledzy ktorym sie nie podoba beda mogli sie jeszcze wykazac zorganizownaiem i wlasna inicjatywą w przyszłości...
Marku-C odposc sobie porownywanie komercyjnych projektow ze spoleczna inicjatywa
Jacku, to było tylko gwoli wyjaśnienia skąd te 2..3 tygodnie zamiast 5 godzin ;-)Zamieszczone przez Jac
Pozdrawiam
Marek
Panowie spokój!!!
To wszystko jest zbędne.
Diodak się denerwuje, Ci co go oskarżają też się dirytują, a żadnej z tego korzysci nie ma.
Proste pytanie:
Diodak - Ile jeszcze czasu? Możesz odpowiedziec konkretnie?
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
![]()
Pozdrawiam
Marek