To PRESS to mi sie w ogole nie podoba, nie tak mialo byc!!! To sa identyfikatory a nie legitki prasowe!!!Zamieszczone przez Diodak
To PRESS to mi sie w ogole nie podoba, nie tak mialo byc!!! To sa identyfikatory a nie legitki prasowe!!!Zamieszczone przez Diodak
Polski Korpus Inwazyjny powinien już pukać do Twoich drzwi!Zamieszczone przez Diodak
![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Kto przegladal, to przegladal, mow za siebie. Ja nie jestem gosciem, ktory po kilku dniach odsadza innych od czci i wiary, i spokojnie czekam, wiedzac, ile to roboty i ze kazdy ma tez mnostwo innych spraw (ja tez).Zamieszczone przez maro25
Poza tym forumowicze tez sie nie bardzo wykazali i wplacali tygodniami...
Pozdrowienia dla Diodaka.
Przemek
W sumie też o tym pomyślałem...Zamieszczone przez pn_
odnośnie zmany UAC na PRESS - wydaje mi się, że wykonywanie modyfikacji po złożeniu zamówień przez ludzi jest troche nie fair, niezależnie od tego czy byłoby tak lepiej czy gorzej.. Umówiliśmy się na konkretny wygląd, ludzie to zaakceptowali, nie próbujmy na minutę przed wykonaniem zmieniać formatu...
5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
Zdjęcia -> http://smolarek.info
moze byc i "Press"![]()
Jako uzytkownik aparatu innej marki niz Canon nie masz prawa glosuZamieszczone przez pn_
mi tam bez roznicy co tam bedzie napisane ...i tak nie bede tego nosil![]()
Witamy i czekamy
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Nie moze byc, bo umowa byla inna, i za to zostalo zaplacone!!!Zamieszczone przez yasin
Moja zona ma Canona, ktorego i ja czasem uzywam, wiec jak najbardziej mam prawo glosu.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]