no to widze ze wszyscy mi odpowiedzieli![]()
Z tego co zrozumiałem jeśli mamy dopłacać to po 1.5PLN na GŁOWĘ a nie od identyfikatora zatem powinieneś raczej zapłacić 21.5PLN a nie 23PLN ;-)Zamieszczone przez C41photocrew
Tak żebyś nie poczuł się ignorowany ;-)
Te "zetapieździesiont" to żadna fortuna. A identyfikator już na październik by się przydał![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
hehe nioale liczylem nie wiem znaczek pocztowy hyhy
a jak z realizacja ile to potrwa
?? boz aloze sie ze zanim wszyscy wplaca to minie tysh z tydzien
Widzę (w miarę) zgodne głosy, czyli dopłacamy po 1.50 zł. Te 61 łańcuszków na które się zrzucamy a nie zostaną wykorzystane narazie przechowam. Jak ktoś zacznie konkretnie robić legitki prasowe to wyślę mu wszystkie łańcuszki paczką... no chyba, że ja się wcześniej wezmę za produkcję to od razu będą u mnie.
Czyli:
1 ID = 13 zł
2 ID = 23 zł
3 ID = 33 zł
+ koszt koperty
Jadę do papierniczego dowiedzieć się po ile koperty... jak wróce to podam już numer konta do wpłacania.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 17-09-2005 o 03:08
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
no i wreszcie konstruktywna decyzja. swoja droga nie przypuszczalem, ze o "zeta piecdziesiat" zrobi sie post na strone. czekam na numer konta i wysylam swoje 13 PLNow niezwlocznie.
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
co nie?!Zamieszczone przez slonek
Po kilku pierwszych odpowiedziach myslalem ze bedzie dym o te 1,5.
PLUS koszt kopertyZamieszczone przez slonek
![]()
zastanawiam sie tylko co za los maja sprzedawcy, u ktorych kupujemy sprzet. tam to dopiero musi sie dziac, kiedy walka toczy sie o kilka kilo PLNow :wink:Zamieszczone przez tpop
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
ja jeszcze poprosze domoich 2 identyfikatorow 1 fancuszek!!