Ja specajlnie wziełem dwie smycze, bo jedna miała być do identyfikatora, więc jak nie bedzie łańcuszka to bedzie dobrze, aj ma być to nie widze problemu w doplacie 1,50.
Ja specajlnie wziełem dwie smycze, bo jedna miała być do identyfikatora, więc jak nie bedzie łańcuszka to bedzie dobrze, aj ma być to nie widze problemu w doplacie 1,50.
a jak z platrnoscia robimy?? sorki ze tak pyran ale cos nie w temacie jestemkumu 20 +3 zlote
przeslac??
i jaki jest treamin realizacji wteyd
wiem wiem upierdliwy jestem
Żaden problem.
Każdy płaci za siebie + kasa nadmiarowa za niewykorzystane identyfikatorki.
Nadwyżkę kierujemy do Hazana i on kasę ładnie wykorzysta.
Nie wierzę, że jesteśmy takimi pieprzonymi skąpcami, żeby się o 1,50 pln kłócić?
Poza tym od razu parę groszy wpadnie na utrzymanie forum... samo się nie nakarmi, mam rację?
No więc skoro się wszyscy zgadzająto poprosimy o dokładne instrukcje oraz kwoty i grzecznie wpłacamy pieniążki.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Trzeba jeszcze pamiętać o kosztach wysyłki. Bo jeśli płatność będzie "za zaliczeniem pocztowym" to dochodzi jeszcze jakieś 10zł. Ale co tam, czekam na przesyłkę i info ile i jak płacić.
A nadmiarowe łańcuszki? Proszę mi dołożyć 3 szt.
Co do mnie to te 1.5 PLN nie robi dla mnie większej różnicy. Myślę że powinniśmy zamknąć sprawę jak najszybciej ;-)
Podpisuję się obiema RĘCAMI !!!Zamieszczone przez Silent Planet
![]()
ok ok - pisałem aby kilka dni poczekać- z tą myślą , że może jeszcze ktoś chętny będzie ( niekoniecznie 61 osób), ale oczywiście także mogę 1,50 dopłacić
EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
Apacer cd 211, Kiev 88TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B
Myślę że nie ma co się szczypać. 1.5 zeta to nie jest majątek.
Trzeba zamawiać, bo jak zaczniemy znowu sie pytać kto chce z łańcuszkiem a kto bez, to minie kolejny miesiąc i sprawa nie zostanie doprowadzona do końca nigdy.
Ja osobiście przy okazji chciałem zamówić drugi identyfikatortak żeby mieć dwa (na zapas
)
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux