Ee, tam. Jak urząd skarbowy się dowie, to będzie gorzej. A gdzie faktury? Dokumenty celne? Atesty? :>
Pozwolenia...![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
dobreZamieszczone przez thorin
![]()
![]()
.
Chyba będę potrzebował czyjejś pomocy... mogłby ktoś powysyłać prywatne wiadomości do osób z listy niżej ... chociaż części aby zaglądneli tutaj i przysłali mi swoje adresy? Mam troche urwania głowy po za forum, a im szybciej zgromadzimy dane (a po weekendzie zaczynamy również zbieranie pieniędzy) tym szybciej będą identyfikatorki. Pomoze ktoś?![]()
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 11-09-2005 o 00:06
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Diodak wystarczy jeden, słownie jeden PM, tylko poszczegolne nicki oddzielasz takim znaczkiem ";" i dotrze do wszystkich...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
na to nie wpadłem... zdaje sie ze mozna do 5 osób na raz wysłać ale to i tak tylko 6 PW
a nie 29... thx, już wysyłam.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
A taka metke na buty mozna zamowic i na gacie jedna z napisem canon , loodzie chyba z nudow wam sie poprzewracalo zrobic sobie takie cos to wystarczy 2 foty w labie cyfrowym zalaminowac i sie juz ma co sie chce , ale zeby sie oznaczac smyczami i plakietkami jak choinka . Podobnie rozmawiajac z kolegami harleyowcami smiejemy sie z pseudo motocyklistow ktorzy jedynie co posiadaja to kurtki motocyklowe prosto ze sklepu , takie obwieszanie sie kiczowatymi plakietkami swiadczy jedynie o niedowartosciowaniu czlowieka , jego wyglad krzyczy wszem i wobec- ludzie jestem sam nikt mnie niekocha , soory za moja opinie ale takie cos traca wioską
Ostatnio edytowane przez Krakers ; 10-09-2005 o 15:07
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
Zamawiam GUMOFILCE z napisem CANON![]()
W Bartoszycach jak znalazł :rolleyes:Zamieszczone przez Krakers
wchodze na wszystkie imprezyZamieszczone przez Jurek Plieth
musisz sprobowac u siebie pozdrawiam
Ile par?Zamieszczone przez Krakers
![]()