ID: 1550
nick: fredi
imie i nazwisko: Ferdynand Trott
Sztuk jeden zamawiam. WarunkowoNie chce zadnych obciachowych napisow po angielsku (eqipment, mentos freshmaker...), a juz z pewnoscia "addicted" czy "fanatic"...
...87...
ID: 1550
nick: fredi
imie i nazwisko: Ferdynand Trott
Sztuk jeden zamawiam. WarunkowoNie chce zadnych obciachowych napisow po angielsku (eqipment, mentos freshmaker...), a juz z pewnoscia "addicted" czy "fanatic"...
...87...
Będzie jeden wzór.. narazie zostaliśmy przy Fanatic Usertakże jak się nic nie zmieni to będziesz się musiał okreslić czy chcesz czy jednak nie... narazie jestes w rezerwie.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ewentualnie zrobisz przelew na konto Kuchatka... siedzi w USA to nie będziesz miał problemu... a ja się z nim później rozliczę. Problem to jak wysłać identyfikator... zwykły list do USA? dojdzie w jednym kawalku? nawet nie wiem ile to kosztujeZamieszczone przez KORD/EPKK
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ja nie wiem co wam sie dzieje :P jest to na tyle mały napis ze chyba az tak nie przeszkadza by rezygnowac z całego ID :PZamieszczone przez fredi
HeheheA ja mam jeden taki identyfikatorek już wcześniej
...
Postanowiłem wykonać jeden próbny aby pokazać znajomym, którzy akurat są 'offline' z pytaniem czy ima takie 'cóś' zamówić. Powiem Wam, że są bardzo zainteresowani - niebawem ich dopisze do kolejki oczekujących. Oczywiście ja dalej jestem chętny na to aby dostać 'profesjonalnie wykonany'..
Ten był akurat wydrukowany na arkuszu folii samoprzylepnej, matowej, na cyfrowej, kolorowej, laserowej kopiarce Canona (!!!) :P Naklejony na plastikową kartę robi wspaniałe wrażenieTak w woli informacji - koszt wykonania +/- 3,50zł ale niestety nie jest to jakość taka jak sitodruk, czy termosublimacja - widać zresztą jak się miejscami toner odrywa... Jednak miło popatrzeć - prawda?
...
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Chyba potrzebna bedzie ankieta... ja bylbym raczej za czyms normalnym typu Canon User.Zamieszczone przez Diodak
Id: 577
Nick: Elandril
Imie i nazwisko: Filip Mazurek
Czy to juz 89?
IMHO Vitez ma racje, zostańmy przy Canon User...Zamieszczone przez Vitez
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net