Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: DSLR a tropiki

Coś już napisał Awatar logger

Domyślnie

Nie jesteś pierwszy, który ma problem z brudem pod szybką LCD. Większość użytkowników 40D złapali brud raczej w mniej ekstremalnych warunkach. Jeżeli chodzi o serwis na Żytniej to uważam, że nie ma bardziej niekompetentnej obsługi.
    Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Chyba naucze się z tym żyć Dobre to że to jest absolutnie niewidoczne gdy LCD jest włączony.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Powiedz mi jak chcesz oddać samochód po wypadku do warsztatu to też bez pokazania szkód żądasz wyceny??Nawet do zwykłego lakierowania muszą zobaczyć żeby wycenić,więc nie wiem czemu się dziwicie,że zapiaszczony obiektyw ciężko jest im wycenić przez telefon-mnie to nie dziwi,ale może jestem mało wymagający,bo nie wymagam od serwisów wróżenia z fusów tego co i jak mi się popsułoŻeby nie było że zupełnie nie w temacie-moj 30D również dzielnie znosi ciężkie warunki co prawda nie tropiki ale Polskie mrozy, deszcze i zawieje na plaży-i przy tym wszystkim największe uszkodzenia wyrządziła mu głowica od statywu rysując cały spód i drąc nalepke

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GOOFY Zobacz posta
    Powiedz mi jak chcesz oddać samochód po wypadku do warsztatu to też bez pokazania szkód żądasz wyceny??
    Nie, ale jak zadzwonie do serwisu i powiem że mam sprzęgło skopane to mi powiedza ile kosztuje wymiana a ile ew. regeneracja. Ja nie żądałem wyceny, tylko orientacyjnego kosztu, od-do 100, 1000, czy 5000zł.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów