Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ja bym się cieszył, kupisz lepszy za pół ceny
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ja bym się cieszył, kupisz lepszy za pół ceny
20Dset
maj łeb...
przywiez cos na hadnel z singapuru![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No to już się zaloguj na azjatyckie forum fotograficzneZamieszczone przez akustyk
Singapur to pełna cywilizacja, nawet komary latają jak im sie pozwoli, jest wilgotno ale problemów nie ma tam żadnych, nie masz się czego obawiaćZamieszczone przez akustyk
20Dset
maj łeb...
ceny wcale nie są tak atrakcyjne, zależy na ile uda się stargować, niektóre ceny są wręcz wyższe jak w Europie, dobry sklep w Niemczech jest w stanie spokojnie je przebić, zwłaszcza, że masz realną gwarancję w rękuZamieszczone przez thorin
60mm EF-S makro widziałem za coś 1200 zł, ale inne pozycje były już zdecydowanie porownywalne do naszych najniższych cen
w razie czego najlepsze miejsce to dom towarowy Sim Lim Square, w drugiej kolejności Funan
20Dset
maj łeb...
Zapraszam serdecznieZamieszczone przez Fotonal
20Dset
maj łeb...
Podobne obciazenie zniósł swietnie najprostszy i najtanszy z mozliwych tankow czyli welland me-940 z 40 GB (3,5 tys RAW'ow). Wpinalam po powrocie do kompa z drzacym sercem... byly wszystkie zdjecia :-)Zamieszczone przez Tytus
Ewidentnie problemem moze byc gdy nagle nie ma jak tego zgrac, bo 2 komplety akumulatorkow sie wyczerpaly, nie mamy ładowarki do akumulatorkow (waga :-) ) a tym bardziej moze zabraknac czasu podczas pobytu w cywilizacji by naladowac je.
Wszystkim posiadaczom wellanda szczerze polecam komplecik HAMA (kupiony przed wyjazdem w MM).
http://www.hama.de/portal/articleId*...ion*2563?lid=2
Wazy gramy, przy ilosci koncowek przyda sie zapewne do innych zastosowan, ale przede wszystkim bezproblemowo zasila tanka i umozliwa zgranie karty 1gb w dwie, trzy minutki.
Witam,
Byłem ostatnio na podrównikowym tropikalnym wojażu w Azji z moją ukochaną 40DkąDzielnie przeżyła piach i kurz a także zraszanie okropnie słoną morską wodą. Niestety obiektyw (17-55 f2.8 IS) już taki dzielny nie był, załapał piasek w pierścieniu manualnego fokusa i teraz skrzeczy jak się kręci
Jeszcze jedna rzecz jaką zauważyłem to kilka małych dorbinek pod szybką monitora LCD.
Dzwoniłem do serwisu na Żytniej żeby mi powiedzieli ile zapłace za czyszczenie obiektywu ale się wypieli, że musze im wysłać, nawet orientacyjnie babka nie chciała powiedzieć... porażka.
Ostatnio edytowane przez Naos ; 26-02-2008 o 16:32