Fajnie zrobiony fotomontaż.
O ile się nie mylę to jest to most z dworca kolejowego Szczecin Główny prowadzący z peronów m.in. do górnej kasy nałożony na zdjęcie morza.
Ale Wały Chrobrego to rzeczywiście dobry pomysł na sesję.
Fajnie zrobiony fotomontaż.
O ile się nie mylę to jest to most z dworca kolejowego Szczecin Główny prowadzący z peronów m.in. do górnej kasy nałożony na zdjęcie morza.
Ale Wały Chrobrego to rzeczywiście dobry pomysł na sesję.
Ale można tez ruszyć tyłek do naszych zachodnich sąsiadów mają tam 3 mola pod żad oraz bardzo fajną plaże kamienistą na zalewie w niejakim Kamienke![]()
Zastanawiające jak mocno ugruntowane jest fałszywe przekonanie o położeniu Szczecina nad morzem w świadomości dużej części naszych rodaków. Wielokrotnie spotykałem się z takimi stwierdzeniami![]()
Widząc taką fotografię chyba ten pogląd ma szansę się ugruntować![]()
C-F-K - forever
heehe dobre... szczecińskie molo, już się przestraszyłem że nie zauważyłem, a mieszkam tu od urodzenia, molo jest w międzyzdrojach jakieś 100km od szczecina, ale skoro szczecin nad morzem to i molo w szczecinie jestjednakowoż polecam świnoujście i przejście do Ahlbeck, gdzie molo jest jakieś dwa razy dłuższe, lepsze a sam Ahlbeck to jak by inny świat, jeżeli chcecie piękny plener to tam! wały chrobrego są oklepana na maxa!
![]()