Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Falcon 14/2,8 IF MC ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Jak zarabia na ślubach to stać go na Canona. A AF w fishu to moim zdaniem zbytek.
    Czasem robi się zupełnie hobbystycznie zdjęcia z zakresu dajmy na to reportażu, tak dla sztuki i chciałoby się mieć szkło z AF'em bo takie bez AF na nic się w pewnych dziedzinach nie przyda.
    Poza tym ja nie mówię tu o fisiu, tylko o UWA jak w temacie. Do fisia AF faktycznie niepotrzebny.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jednym zdaniem - jakby nauczyli się wstawiać jakiś AF jakości choćby porównywalnej do Sigmowych lub Tamronowych, kosztem powiedzmy dodatkowego tysiaka, ich obiektywy byłyby naprawdę łakomym kąskiem. Ostrość jest na wysokim poziomie, brakuje AF.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Choć wydaje mi się również, że już te ich chińskie główki i zwinne żółte łapki pracują nad AF'em. Mam nadzieję, że zdają sobie sprawę z tego, że brak AF to duży minus w dzisiejszych czasach.
    Ostatnio edytowane przez Ernest_DLRS ; 25-08-2009 o 18:17 Powód: Automerged Doublepost
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Uprawnienia umieszczania postów