Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Mac OS X 10.6 Snow Leopard dostępny już 28-go Sierpnia

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    Żeby nie zakładać nowego wątku - jestem zmuszony w tej chwili pracować na OSX 10.3.9 (iMac G4 - PowerPC) i potrzebuje softu do prostej obróbki RAW (wołanie w standartowych ustawieniach, moxliwość zapisu do tiff).
    Czy ktoś mógłby coś polecić? Używam Adobe Photoshop CS, wersja pierwsza.
    Wspomnij jeszcze, z jakiego aparatu - różne programy są. Ja używałem w ostatnich momentach DPP, jednak jak dla mnie Camera RAW jest najlepszy. Tylko że od 40D w górę to już tylko CS3 potrzeba...

Van, tak żeś mi zareklamował ten system, że aż mam ochotę go sobie zainstalować. Tylko słyszałem o solidnym bug'u, że jeśli odpalisz nowe konto gościa, wywali ci wszystkie dane. Jak mi o tym powiedział facet, od którego kupowałem komputer zrobiłem wielkie oczy i "eee, to ja Leoparda poproszę ;P"
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ewentualnie kiedyś, dawno temu, swoich sił próbowałem w Aperture. Ale jak dla mnie te programy stricte RAW wołaczki są do bani, wolę samego fotoszopa jednak. Szybciej, milej i poręczniej. Jeszcze z Bridge w rezerwie
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 04-11-2009 o 00:27 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów