Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Mac OS X 10.6 Snow Leopard dostępny już 28-go Sierpnia

Uzależniony Awatar VanMurder

Smile Mac OS X 10.6 Snow Leopard dostępny już 28-go Sierpnia

Hey jak ktoś ma hopla na punkcie Apple'a jak ja, i nie przeskadza mu że po angielsku to mogę komuś kupić i wysłać listem - powinien dotrzeć maksymalnie do 10 września!! szczegóły na PW.

Pozdrawiam

Ps. Formatuje dysk w swoim Mac'u już w piątek wieczorem!!!
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 25-08-2009 o 06:42

Domyślnie

Zapowiada się bardzo imponująco, szczególnie zainteresowały mnie zmiany odnośnie next-generation technologies, chętnie przeczytam jak pierwsze wrażenia.
    Na wersje pl będziemy musieli jeszcze troche poczekać..
    .

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Orientuje się ktoś jak wygląda przejście z Tigera? :> Mam MacBooka2,1 i nie wiem jak to wygląda...

Domyślnie

Ze względu na dość wielkie zmiany, mam na myśli pełne 64bit lepiej będzie zainstalować system na świeżo. Wbudowane programy są teraz 64-bitowe.

aha, znalazłem jeszcze takie info:
    Upgrade do Snow Leopard w Polsce będzie można zakupić równocześnie z premierą światową, czyli 28 sierpnia. Cena upgrade'u: 129 zł

Każdy, kto w okresie od 8 czerwca 2009 r. włącznie zakupił objęty programem komputer lub serwer Xserve bez systemu Mac OS X Snow Leopard, może uaktualnić swój system do wersji Mac OS X Snow Leopard za $9.95.
    Ten program uaktualnień kończy się 26 grudnia 2009 r.

Ostatnio edytowane przez Memoriz ; 25-08-2009 o 09:22
    .

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez westu Zobacz posta
    Orientuje się ktoś jak wygląda przejście z Tigera? :> Mam MacBooka2,1 i nie wiem jak to wygląda...
    Tylko dla posiadaczy Leoparda, jest za 29$, natomiast dla posiadaczy Tigera, 169$ czyli tyle co dla posiadaczy Leoparda Mac Box Set.
    Troszkę dziwna to polityka, ale nic na to nie poradzimy.

Van - nie Ty jeden masz hopla Ostatnio ktoś mnie podsumował że mam jabłko zamiast mózgu
    Cieszę się bardzo, ale ja poczekać będę musiał, najpierw dysk zewnętrzny żeby zrzucić wszystko i wtedy dopiero się będę mógł zabawić w przejście na Zimowego.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja tez juz zlozylem zamowienie na upgrade troche trzeba jeszcze poczekac niestety.

Ps. Van heh az dziwnie to brzmi, format dysku. No ale zrobi sie raz i znowu spokoj.
    40D - T17-50 f/2.8; C85 f/1.8; C430EX MkII; Benro 228n6 KS-0, YONGNUO OC-E3, CTR-301P trigger; Lowepro MicroTrekker 200

Coś już napisał Awatar darekmil73
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No wreszcie. Ja mam dużą nadzieję, że wreszcie Ps CS3 przestanie się wreszcie mulić i "pędzlowanie" będzie tak samo sprawne jak na wersji na Windę albo w CS4 na OSX, chociaż to byłby cud...

A poza tym już nie mogę się doczekać na pierwsze narzekania
    Canon 40D + 5D + 7D + Canon EF 24-70mm f/2.8L USM + Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM + Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM + Canon 16-35mm f/2,8L II USM + Speedlite 580EX II + Absynt + Becherovka

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Eee, koniecznie trzeba formatować? W końcu to nie windows.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar darekmil73
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Eee, koniecznie trzeba formatować? W końcu to nie windows.
    Może i nie Windows, ale zawsze lepiej na czysto dla spokojności
    Żeby potem przy ewentualnym problemie na forach nie znaleźć odpowiedzi "a instalowałeś system na czysto...?"
    Poza tym ja już formatowałem z 9 razy walcząc z problemami w Ps i FCS2 - to trwa tak szybko, sprawnie i miło dla oka, że mógłbym tak codziennie :P
    Canon 40D + 5D + 7D + Canon EF 24-70mm f/2.8L USM + Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM + Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM + Canon 16-35mm f/2,8L II USM + Speedlite 580EX II + Absynt + Becherovka

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekmil73 Zobacz posta
    Poza tym ja już formatowałem z 9 razy walcząc z problemami w Ps i FCS2 - to trwa tak szybko, sprawnie i miło dla oka, że mógłbym tak codziennie :P
    Ja ze trzy razy w weekend właśnie w walce z FCS2, ale nie powiem żeby to była przyjemność
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów