Ja posiadam w/w plecak od nie calego roku i dokladnie mam identyczne zastosowanie jak Twoje.

Patrzac na Twoj ekwipunek to moze byc ciut za ciasno. Ja mam obecnie to co w stopce czyli 3 stalki i 430EXII oraz 450D. Dla mnie jest ok, material bdb, przegrodki rowniez. Tyl plecaka z zew wyscielany taka siateczka, ktora troche ogranicza pocenie sie. Majac jedno szklo na korpusie zostaje mi jeszcze jedno miejsce na jeden obiektyw podobnejwielkosci jak 50 1.4, bo 85-tka by juz tam nie wlazla. Tylko pamietaj, ja nie sciagam oslon.

Jednak tak jak juz wczesnej wspomnialem tym masz troche dluzsze zoomy, a u mnie 85-tka z oslona wchodzi tak, no moze nie na styk, ale nie wiele brakuje.

Po za tym ma uchwyt na statyw z boku i wbudowana oslone przeciwdeszczowa, choc patrzac po jakosci materialu to dziwilbym sie jesli by mi przemokl na deszczu bez oslony.

Paski naramienne sa ok tj. pogrubiane i wyscielane miekka pianka, nie wzynaja sie. Do tego sa dwa pasy stabilizujace jak bys jezdzil na rowerze albo jakies wspinaczki uprawial, jedne na wysokosci klaty, drugi pasa/brzucha.

Pozniej masz male kieszenie i roznego rodzaju siatki wewantrz, takze akcesoria typu odblysniki, karty pamieci, baterie etc tez sie zmieszcza.

Jak masz jeszcze jakies pytania to wal.