Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Tomeksad2] Marysia

Mieszany widok

Bywalec Awatar Tomeksad2

Domyślnie [Tomeksad2] Marysia

Moja ulubiona modelinka. Lubi kiedy robi się jej zdjęcia.

1

2

3

4
    W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.

Dopiero zaczyna Awatar sawek
    Miasto
    Zbąszyń

Domyślnie

przykro mi ale nic ciekawego, najciekawsza 2 - gdyby włosy nie weszły na policzek
    5DmII + 16-35 f/2.8 L + 85 F1.8 + 40D + 17-55 IS USM 2.8 + Samyang 8mm + 2x 430 EX II

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Każde bardzo, bardzo niekorzystnie oświetlone, mamy za ostre światło słoneczne + dopalanie lampą co razem tutaj brzydko wygląda.

nr2 kadrowo najlepsze ale ten cień na szyi...
    jeszcze nr3 jest w miarę
    nr1 kadr nieciekawy, dziwnie ucięte ręce nr.4 ścięte łokcie

Jeśli modelka tak lubi jak robi się jej zdjęcia to super Będziesz miał szansę w takim razie zrobić jej dobre zdjęcia. Zostaw lampę, poszukaj innej pory dnia albo rób w cieniu. Światło i jego opanowanie jest według mnie najważniejsze, a Ty to niestety, mówiąc brzydko- skopałeś.

Bywalec Awatar Tomeksad2

Domyślnie

Wiem, że niekorzystnie oświetlone, ale nie było szansy na cień ani inną porę dnia. Może innym razem się uda lepiej.
    W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.

Dopiero zaczyna Awatar Venture
    Miasto
    Nowa Sarzyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomeksad2 Zobacz posta
    Wiem, że niekorzystnie oświetlone, ale nie było szansy na cień ani inną porę dnia. Może innym razem się uda lepiej.
    Wybacz ale muszę to napisać - zawsze gdy ktoś wstawia zdjęcia wiedząc że są niekorzystnie oświetlone itp... to zastanawia mnie na co liczy ? Nie lepiej pójść w cień ? Ja robiłem wiele zdjęć przy ostrym słońcu i zauważyłem że jak się pójdzie w cień to przy odrobinie wprawy można zrobić ładne zdjęcia Czasem lepiej poczekać na lepszą porę i lepsze zdjęcia, nie trzeba wstawiać wszystkich zrobionych. Dobry kadr czy dobry model to nie wszystko.

Modelka bardzo ładna i świetnie że lubi pozować. Czekam na jakieś w lepszym oświetleniu

Pozdrawiam!
    Canon 400D + Kit + 50 1.8 + 4 aku + 2x 8GB + 1x 4GB + statyw + Naneu Pro Military Alpha Black

Uprawnienia umieszczania postów