chyba wlasciwa kategoria ...
email (chyba z zaswiatow), ktory wlasnie otrzymalem... tylko troche z przed narodzin 'www'
niestety bez nadawcy i tresci .... ach ta WP![]()
chyba wlasciwa kategoria ...
email (chyba z zaswiatow), ktory wlasnie otrzymalem... tylko troche z przed narodzin 'www'
niestety bez nadawcy i tresci .... ach ta WP![]()
5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W tym sensie, to się oczywiście zgodzę![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Zdjecia i pozy sa fantastyczne, gosc pozuje jak prawdziwy model hehe, ale nie o to mi chodzilo, cala smiesznosc tego bloga polega na tym ze jest utrzymany w dosc 'powaznym' tonie jednoczesnie bedac zupelnie absurdalnym. Pomysl ile smieszniej bylo by gdyby wszedl w kolaboracje z jakims powaznym fotografem.
Dokładnie. Zobaczcie na przykład na blog Reserved : TU. Nie ma szałowych laś, nie ma szałowych fot. Nawet do nich na FB pisałem OCB i kobita odpisała że to właśnie takie ma być, takie "o, pierdut". Ale reserved trochę rozumiem, bo wygląda na to że zależy im na tym blogu na pokazaniu, że te ciuchy mogą być na normalną osobę (niemodelkę) i na normalną miejscówkę/dzień (nie na wybieg, albo do studio, albo do europejskich stolic i innych wypasów)
Coś dla landszawciarzy
---Moje zdjecia na FB---