Dzisiaj wertując przepastne zasoby internetu znalazłem coś wielce prawdziwego:P czym chciałbym się z Wami podzielić
“Kupno Nikona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.” – Anonim
Dzisiaj wertując przepastne zasoby internetu znalazłem coś wielce prawdziwego:P czym chciałbym się z Wami podzielić
“Kupno Nikona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.” – Anonim
pkt 8 regulaminu
Myślę, że spokojnie można było to umieścić w tym wątku:
http://canon-board.info/showthread.php?t=5160
Tylko trzy klatki a tyle radości
http://threeframes.net/
.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A teraz coś z fotopolis i coś z nowości razem wzięte
A ja się pytam co to jest matryca ful size? A może king sizePodsumowując nasze krótkie spotkanie z dzisiejszymi nowościami można śmiało napisać: idź dalej tą drogą Canonie! Nowe produkty są przemyślane, dobrze zaprojektowane i świetnie wykonane. Oczywiście część naszych czytelników może być rozczarowanych, że 7D nie ma matrycy FullSize lub chociaż APS-H, ale najwyraźniej Canon chciał zapełnić lukę w swojej ofercie i odebrać klientów Nikonowi D300s, Pentaksowi K-7 i Sony A700. W segmencie matryc APS-C nie miał solidnego, uszczelnionego i szybkostrzelnego aparatu - teraz ma.
Najwyraźniej ten kto pisał ten artykuł nie wypił jeszcze porannej kawy![]()
Mój sprzętCanon eos 40D + Canon 50 1.8 + na dniach Canon 24-105 f4 + Lowepro stealh reporter d 400 AW
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Dla mnie by miało znaczenie, jak bym to przeczytał rok temu ;] Zastanawiał bym sie pewnie co to za matryca i ją goglowałA ja się pytam, czy to ma znaczenie, skoro wszyscy wiedzą o co kaman?
Świadczy to przede wszystkim o osobach, które piszą na fotopolis (że powinni czytać co napisali przed wrzuceniem tego na stronke)
Mój sprzętCanon eos 40D + Canon 50 1.8 + na dniach Canon 24-105 f4 + Lowepro stealh reporter d 400 AW
czujesz się niezauważony ?
załóż czerwony