Drugi link powala
W sumie jakbym tutaj dał fotkę koleżanki jak trzyma 30d to też by był niezły śmiech bo moje lustro chyba troszeczkę dla niej za ciężkie było... ;p
Drugi link powala
W sumie jakbym tutaj dał fotkę koleżanki jak trzyma 30d to też by był niezły śmiech bo moje lustro chyba troszeczkę dla niej za ciężkie było... ;p
EOS 30d + EF 50/1.4 USM + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
hehe chlopak niezle stęka przy tym, pewnie mysli "k... m... czerwony pasek na szkle a dalej ostrosc lapie jak chce, daliby mi nikona a tak sie po sieci gowno rozniesie ze canonem robie, bedzie wstyd przed znajomymi"
ap ropo drugiej fotki, gdzie w lampie jest wizjer ??
...ktoś z tego forum , sprzedał mi jakaś kiczowatą wersje - bez wizjera![]()
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
w 580exIII będzie już LV podgląd foty z błyskiemmoże to już pierwszy prototyp
![]()
Mr.President manifestuje, że umie twardo dzierżyć stery (a.k.a. grip) - nawet cropa ze szkłem 50/1.4 wolę podtrzymywać od spodu niż w ten sposób
To drugie jest niezłe- chociaż... 1-ka + szeroki kąt, facet luzaczek z błogą (nie)świadomością, że trafi z kompozycją i ostrością na ajn-hundert-percent, najwyżej sekretarka następnego dnia wykadruje to w przeglądarce.
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
btw, ciekaw jestem czy było kryterium 'sapania'
;]
nie wiedziałam gdzie to wrzucić ale ponieważ wywołało to mój uśmiech tio postanowiłam tutaj wkleić
http://www.lifestory.pl/MANia-k78/ka...ocam-p353.html
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Niebawem to już nikt nie będzie się dziwował kamerze w kształcie rolki papieru toaletowego, który zapewne będzie nosił nazwę e- papieru D Ale dyskretnie zamontowany mikrofon może stać się rynkowym hitem. Nie ma to jak dyskrecja. Do tego w kamerze.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.