Strona 310 z 606 PierwszyPierwszy ... 210260300308309310311312320360410 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 091 do 3 100 z 6055

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    A moim zdaniem ktoś kto zawodowo trudni się sprzedażą aukcyjną powinien zadbać żeby zdjęcia były chociaż na średnim poziomie. Wizerunek firmy szczególnie w internecie jest bez cenny. Tak jak w opisie nie powinno być błędów i nieścisłości tak zdjęcie powinno być przyzwoite i rzetelne.

Ty zauwazyles za mala kartke.. I inni z tego forum mogliby to zauwazyc.. Ale naprawde watpie w to, zeby wiekszosc ludzi zwrocila w ogole na to uwage.
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ty zauwazyles za mala kartke.. I inni z tego forum mogliby to zauwazyc.. Ale naprawde watpie w to, zeby wiekszosc ludzi zwrocila w ogole na to uwage.
    Nie zgodzę się z Tobą istnieje coś takiego jak wrażenie i kiepskie zdjęcia robią kiepskie wrażenie. Potencjalny klient nie zastanawia się dlaczego dana aukcja czy produkt w sklepie internetowym podoba mu się mniej niż u innego sprzedawcy on podświadomie wybiera to co sprawia lepsze wrażenie. A te konkretne zdjęcia są słabe nie tylko z powodu za małej kartki. Ktoś kto sprzedaje wcale nietanie zabawki gdzie wygląd i kolory mają fundamentalne znaczenie mógł by przeznaczyć te 30 - 50zł/szt na chociażby przyzwoite zdjęcia. Dopóki niektórzy "biznesmeni" nie zrozumieją paru podstawowych zasad marketingu i PR dopóty będą się pojawiać sklepy i strony koszmarki które niewiele zarobią. A żeby nie było że całkowity offtop to coś co mnie bardzo rozśmieszyło a jest w temacie http://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka

Bywalec Awatar jaceksw
    Miasto
    Kraków

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...icjantowi.html

Teraz przyznac sie, ktory z Was to policjant-fotograf a ktory kierowca(być może też fotograf, bo obeznany w prawie )?!

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Nie zgodzę się z Tobą istnieje coś takiego jak wrażenie i kiepskie zdjęcia robią kiepskie wrażenie. Potencjalny klient nie zastanawia się dlaczego dana aukcja czy produkt w sklepie internetowym podoba mu się mniej niż u innego sprzedawcy on podświadomie wybiera to co sprawia lepsze wrażenie. A te konkretne zdjęcia są słabe nie tylko z powodu za małej kartki. Ktoś kto sprzedaje wcale nietanie zabawki gdzie wygląd i kolory mają fundamentalne znaczenie mógł by przeznaczyć te 30 - 50zł/szt na chociażby przyzwoite zdjęcia. Dopóki niektórzy "biznesmeni" nie zrozumieją paru podstawowych zasad marketingu i PR dopóty będą się pojawiać sklepy i strony koszmarki które niewiele zarobią. A żeby nie było że całkowity offtop to coś co mnie bardzo rozśmieszyło a jest w temacie http://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka

Ja patrzylem na klocki, a nie na to, ze pod nimi jakas kartka jest lub jej nie ma..
    Na świat spoglądam przez armatę...

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja patrzylem na klocki, a nie na to, ze pod nimi jakas kartka jest lub jej nie ma..
    Widzę że nie rozumiesz nie chodzi o to jak Ty to widzisz ale jaki wizerunek kreuje firma. Patrząc na te zdjęcia odnosi się wrażenie że mały Jasiu, któremu znudziły się klocki chce je sprzedać a nie że jest to profesjonalny sklep firmy handlującej zabawkami. A przez takie podejście mniej zarobi sklep i nie zarobi fotograf.

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Qbexus, my to wszystko wiemy i o PR-rze i o wrażeniu i o podświadomości ;]
    kto choć raz robił packchoty choćby aby opylić swoją lampę czy szkło wie o co chodzi więc wyloozuj ;]

w porównaniu z tym, naprawdę klocki kartka nie były złe:
    http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/

in film we trust

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Eee tam wcale się nie spinam ale są żeczy które mnie smieszą http://www.allegro.pl/item581039919_..._packshot.html

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Eee tam wcale się nie spinam ale są żeczy które mnie smieszą
    Mam identycznie.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozbawiło mnie inne sformuowanie, że obiektyw jest ostry

"Obiektyw EF 50mm f/1.2L USM pozwoli na realizowanie zdjęć bez efektu niewyraznego obrazu"

źródło: http://www.allegro.pl/item579773871_...2_110_111.html
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Strona 310 z 606 PierwszyPierwszy ... 210260300308309310311312320360410 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów