Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
no nie do konca. jesli przedstawi Ci oferte, w rozumieniu KC, to owszem. ale na praktycznie kazdej stronie internetowej, na ktorej mozna cos kupic, widnieje (podobnie jak na ulotkach z MM czy innych avansow) malym druczkiem "niniejsza strona/ulotka nie jest oferta handlowa w rozumieniu przepisow kodeksu cywilnego" - i to ich zwalnia z odpowiedzialnosci. dopiero jakbys wszedl do sklepu i skrypt potwierdzilby zakup za omylkowa kwote mialbys podstawy do dochodzenia swego na drodze prawnej (zawarta umowa k-s), ale jesli w sklepie bylo ok, to "nieniejsza strona..."
sorry za offtopa, ale musialem![]()
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
http://www.hollywood.tv/blog/2008/11...ay_Spa_Hopping
Taaaak się pracuje w USA![]()
Genialny materiał, leże i kwicze..
Z drugiej strony zastanawiam się czy Ci wszyscy paparazzi to są pro? czy też grupa bezmyslnych pstrykaczy z lepszymi aparatami..?Jaki jest sens walenia lampą po szybach samochodów, żeby zrobić zdjęcie osobie siedzącej w środku?
btw: jeśli przegląda się zdjęcia prasowe z jakiś imprez zamieszczone w portalach internetowych, to też nie ma sie czym zachwycać.. dopalanie lampą i na tym sztuka ich fotografii się konczy..
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
A najlepsze jest to, że gość który filmował tą sytuację kamerę ma zamontowaną.... na głowieA przynajmniej tak mi się wydaje
2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocław
Trzeba by podlinkować to do wątku Owsiakowego![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
To chyba raczej komórka z aparatem fotograficznym![]()