Strona 74 z 606 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124174574 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 6055

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
    a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
    mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencji

Nosfi
    Guest

Talking ... aby palcem pokazywać, trzeba znać kierunek ...

Nie jestem fotografem, nie robię zdjęć, ale osoba która zrobiła owe zdjęcie jest moim serdecznym przjacielem i nie mogę pozostawić tego bez małego komentarza ...
    Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Bo nie trzyma się kurczowo mocnych punktów? A może jest już dawno na etapie żeby łamać takie książkowe reguły.
    Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
    Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
    a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
    mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencji
    Ależ oczywiście że to prywatna wojenka ... w końcu to konkurencja ...

Zamiast wytykać błędy innym sami byście się zabrali za poprawianie swoich ...

Byłem, komentarz zostawiłem ... i wybyłem

Pozdro

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A mnie zawsze ciekawi kto daje cynk osobom o których jest 'mowa'
    Tyczy się to wątków o allegro (typu nieuczciwy sprzedawca), ostatnio chyba wątek ramzy, itd itd
    Niby fajnie, ale w sumie tego zweryfikować nie można - osoby które rejestrują się żeby coś odpowiedzieć tylko dla paru postów, to zawsze może być ktoś przypadkowy

Nosfi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Niby fajnie, ale w sumie tego zweryfikować nie można - osoby które rejestrują się żeby coś odpowiedzieć tylko dla paru postów, to zawsze może być ktoś przypadkowy
    Niby tak, tylko jeśli nie uczęszcza się na np. tym forum, to jak ma się być zweryfikowanym ;p

Gdyby było JEDNO ... wtenczas może by tak, ale jednak ...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nosfi Zobacz posta
    Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
    Co do fotografow (i przedstawicieli innych zawodow tez), ktorzy sie afiszuja "ile to oni juz lat tego nie robia" to zdecydowanie w wiekszosci znacznej przypadkow te lata praktyki kompletnie nie przekladaja sie na wzrost poziomu jaki prezentuja. Wzrasta im tylko poziom bezkrytycznosci wobec siebie.
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I zaraz zamkniemy taki ladny watek bo wyczuwam nosem nadchodzaca pyskowke

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I zaraz zamkniemy taki ladny watek bo wyczuwam nosem nadchodzaca pyskowke
    Do pralni, do pralni!!

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Co do fotografow (i przedstawicieli innych zawodow tez), ktorzy sie afiszuja "ile to oni juz lat tego nie robia" to zdecydowanie w wiekszosci znacznej przypadkow te lata praktyki kompletnie nie przekladaja sie na wzrost poziomu jaki prezentuja. Wzrasta im tylko poziom bezkrytycznosci wobec siebie.

bardzo dobrze powiedziane niewazne ile lat robi ale jak robi i ty Bernardzie niedziwie sie ze go bronisz bo to twoj fumfel ale niecche robic tu zadnych
    off top ale jesli chodzi o scislosc to moge dopiero pokazac zart bo to co zamiescil szysz to faktycznie bardziej pod inna kategorie podejdzie

http://wybierz.swinoujscie.pl/strony/7.dhtml
    http://wybierz.swinoujscie.pl/strony/6.dhtml

jesli to nie jest zart w wykonaniu autora to ja naprawde chyba powinienem
    jeszcze raz egzamin z fotografii zdawac!

chodzi o zdjecia portretowe
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Domyślnie

bardzo dobrze powiedziane niewazne ile lat robi ale jak robi i ty Bernardzie niedziwie sie ze go bronisz bo to twoj fumfel ale niecche robic tu zadnych
    off top ale jesli chodzi o scislosc to moge dopiero pokazac zart bo to co zamiescil szysz to faktycznie bardziej pod inna kategorie podejdzie

http://wybierz.swinoujscie.pl/strony/7.dhtml
    http://wybierz.swinoujscie.pl/strony/6.dhtml

jesli to nie jest zart w wykonaniu autora to ja naprawde chyba powinienem
    jeszcze raz egzamin z fotografii zdawac!

chodzi o zdjecia portretowe
    Ale ci za skórę zalazł, to jest wątek o dowcipach o fotografii a nie prywatne wojny fotografów.

Vitez, wyczyść te kilka haniebnych postów proszę, bo to się niesmaczne zrobiło, a szkoda takiego wątku zamykać, bo przecież pojawiają się tu śmieszne rzeczy.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Coś dla Muflona.

Chyba najszerszy samolot jaki widziałem.

Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 18-10-2006 o 19:14

Strona 74 z 606 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124174574 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów