Irak oczami dziecka. Ośmioletni fotograf i jego niesamowite zdjęcia
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...esamowite.html
Gdyby wystartował w aktualnym 'batlu' to pewnie by wygrał - 'Coś czego nie ma czyli nic' - najłatwiej sfotografować wyłączonym aparatem
450D
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W wizjer spoglądając brwią...![]()
Pozdrawiam Rysiek
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
wrzucam tu, bo to chyba dowcip..
http://poznan.gumtree.pl/c-Firmy-Usl...AdIdZ343712377
"Szukam fotografa i kamerzysty ktorzy chca wzbogacic swoje protfolio o zdjecia wykonane w pieknym palacu w Rydzynie. Slub dopiero w 2013 roku, ale juz chcialabym zapewnic sobie najlepszego fotografa. Wynagrodzeniem jest mozliwosc sfotografowania pieknego wesela wraz z wejsciem na teren parku wraz ze zgoda na wykorzystanie zdjec na swojej stronie., ze wzgledu na oszczednosci wyzywienie we wlasnym zakresie. Oczekujemy zdjec w stylu i na poziomie Kuby Cichockiego, foto-bern, Piotra Gajewskiego, Sebastiana Frost. Oferty wraz ze strona prosze przesylac na adres mail - odpowiem tylko wybranemu fotografowi i kamerzyscie. "
bylo :P
a cos czuje ze im wiecej sie to pojawi na jakims portalu tym wiecej ludzi wpadnie na taki pomysl![]()
Canon | 1D X | 40d | EOS M | 24-70 2.8 L II | 50 1.4 | 85 1.8 | 430 EXII | 600 EX RT | XH A1 |
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Widać warszawski post wywołał niezły odzew.
"Wynagrodzeniem jest mozliwosc sfotografowania pieknego wesela"
ja tu widzę możliwość niezłego przekrętu za pomocą dobrze dobranej umowy.
Np. w przypadku gdy wesele nie będzie "piękne" to zleceniodawca wypłaca karę 10tys. zł. a warunki pięknego wesela w jakimś załączniku. Jak nie przeczytają to można pojechać
Ja czekam na ogłoszenie kiedy fotograf będzie musiał zapłacić za zaszczyt sfotografowania pary.
P.S. Viral marketing: celujący!
Ostatnio edytowane przez Goomis ; 01-02-2012 o 15:26
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk