Strona 450 z 606 PierwszyPierwszy ... 350400440448449450451452460500550 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 491 do 4 500 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Z białego czegoś to z kilometra chyba trzeba robić zdjęcia. Napewno nikt wtedy nic nie widzi Chyba masz paranoję, że wszyscy się patrzą i podziwiają Twoją białą eLke

Początki nałogu

Domyślnie

Jest na te bolączki pewien prosty i tani lek. Wystarczy zamienić drogie, rzucające się na oczy aparaty i obiektywy na np. Zenita, FED-a ze stosowną optyką. Raczej trudno będzie znaleźć chętnego do ukradzenia tego sprzętu, a dodatkowo całkiem za darmo pozbyć się można posądzenia o lansowanie się.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Igi a Ty na tą Wolę to jak idziesz focić to wskakujesz do worka po ziemniakach? Żeby broń Boże nie zostać posądzony o lans?
    Też uważam, że przesadzasz.
    Jak nie biała eLa to świecące jabłko w maku... :rolleyes:
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

szczerze mowiac, to nie rozumiem problemu. ostatnia rzecza jaka mnie obchodzi kiedy ide robic zdjecia, to czy jakis niespelniony onanistycznie dzieciak sobie pomysli, ze sie lansuje. bardziej mnie interesuje, zeby miec wlasciwe narzedzie w rece.

a na natretow, ktorzy sa przekonani o swietym prawie do roztrzasania katalogowych parametrow i trucia **** komus, kto ma kawalek wiekszego klamota na statywie - mam bardzo prosta metode: "nie wiem, nie znam sie, dostalem aparat od wujka". wiekszosci takich delikwentow kompletnie rozbija to swiatopoglad (bo cyferki w katalogu swojego 400D znaja na pamiec ).
    alternatywna metoda jest rzucenie z ladnym slowianskim akcentem "ik sprejk hejn nejderlands" wzglednie "aj dont spik inglisz".

tak jak mowilem: absolutnie g* mnie obchodzi co ziomek sobie pomysli, dopoki nie siedzi mi nad uchem i przeszkadza robic zdjecia.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Tak samo nie lubię białych szkieł, według mnie to przerost formy nad treścią, każdy komu chcemy zrobić zdjęcie się na nas gapi, bo celujemy do niego z dużego białego czegoś
    Ale to jest właśnie w nim piekne! Szczególnie na wyjazdach. W życiu tylu portretów bym nie zrobiła na ulicy, gdybym miała kompakta... To właśnie ta biała ela kruszyła lody, bo pewnie "jak ma taki dobry aparat to robi dobre zdjęcia" ;-)
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Im bardziej się zastanawiam, tym chyba bardziej mam odchył. Kurka no, po prostu na codzień nie lubię jak ludzie podchodzą do mnie pogadać o sprzęcie, mierzi mnie trochę takie coś, no i co ja z tym zrobię
    -Cześć, fajne zdjęcia wychodzą tą elą?
    -Nie wiem, niedawno jakiemuś dizeciakowi zaj**łem!

I koniec dyskusji
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Igi a Ty na tą Wolę to jak idziesz focić to wskakujesz do worka po ziemniakach? Żeby broń Boże nie zostać posądzony o lans?
    Też uważam, że przesadzasz.
    Jak nie biała eLa to świecące jabłko w maku... :rolleyes:
    Wiesz, jak ma się na sobie szmaciane, obleśne wdzianko, od razu połowa dresich spojrzeń odpada. A w miejscach, gdzie są same dresy, lepiej dmuchać na zimne

Zresztą, nazwijmy to po prostu "nieszkodliwym hobby" :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta

I koniec dyskusji
    zdRAWki
    Tak też się da.
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 26-05-2010 o 12:21 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta

I koniec dyskusji
    Mistrz!

i taka mała dygresja. Nie wiem czy mój wygląd itd. ale za to zauważyłem, że do mnie jak ktoś podchodzi na mieście to przeważnie dealerzy, z propozycją typu "kolego, może jak skończysz reportaż to masz ochote rozerwać się kokainą w hotelowym pokoju". O sprzęt nikt nie pyta cholera

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

in film we trust

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

in film we trust

Strona 450 z 606 PierwszyPierwszy ... 350400440448449450451452460500550 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów