Eurotrip to świetny film!Niektóre momenty rozbrajają...,,miscuzi...mibello''Zamieszczone przez Cichy
![]()
E tam, postaram sie osdzukac gdzies fotke/skan pewnego artykułu z pisma które było dla Faktu niedoścignionym wzorem (o "Skandalach" mówieZamieszczone przez KuchateK
)
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Pewnie ze tak - Skandale rzondzily :-D Stare dobre czasy ;-) Skandale, Detektyw, WampZamieszczone przez Wats0n
... nie to co dzisiejsza makulatura :-?
Qrcze, rzuciłeś tak tytułami z naszej szczenięcej młodości i mi się od razu jakoś sentymentalnie zrobiło ;-) A tak na poważnie, to ostatnio sobie wspominałem (qrna, człowiek ma 30 lat i już wspominki uskutecznia - -źle się dzieje...) program "Sonda" ś.p. Kamińskiego i Kurka. Chyba napiszę do TVP, żeby wyemitowali trochę odcinków tego kultowego programu, dzięki któremu robię dzisiaj, to co robię :-) :-)Zamieszczone przez muflon
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Dla mnie kultowym programem pozostaje "Za chwilę dalszy ciąg programu." Manna i Materny.Zamieszczone przez bundy
A ze "Skandali" zapamiętałem tytuł jednego z artykułów: "PASIKONIK POŻARŁ PSA!!!".![]()
Ech, to były czasy. :rolleyes:
Pozdrawiam
PrzemoC
No ja nawiązuję do artykułu "Pterodaktyl nad Warszawą - skażona chemicznie Wisła wylęgarnią groźnych mutantów".
Mam go gdzieś, tylko nie ma czasu żeby przeryć dysk.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Dla mnie numerem 1 w Skandalach był artykuł jak stado "śmiercionośnych"dżdżownic pożarło, całą wioskę, gdzieś w Ameryce Południowej.
![]()
Był jeszcze "ZŁY"! Pamiętacie??Zamieszczone przez muflon
![]()
Chyba nie masz na myśli pozycji Tyrmanda?Zamieszczone przez Zielony
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Kurde, nie wiem. To była gazetka o różnych wypadkach, morderstwach i tego typu historiach. W każdym bądź razie przeznaczona nie dla dzieciZamieszczone przez Robson01
![]()