Strona 358 z 606 PierwszyPierwszy ... 258308348356357358359360368408458 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 571 do 3 580 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Wg prawa, zawarliście transakcję, która jest wiążąca dla obu stron. Sprzedający ma OBOWIĄZEK dostawy towaru, zgodnie z warunkami transakcji. Masz prawo dochodzić swoich praw.
    Ja bym powalczył o takie szkło, w tej cenie. Trzeba zacżąć pisać pisma w prawniczym stylu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Z jednej strony masz rację, z drugiej, to żerowanie na czyjejś pomyłce, czego nie chciałem robić, ale tym kręceniem bardzo mnie zachęcają.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Ja bym tam walczył, kiedyś jakaś kobieta (co prawda w USA) wywalczyła w sądzie jakiś fajny jacht za 1000$ bo w aukcji ktoś walnął się o dwa zera...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Z jednej strony masz rację, z drugiej, to żerowanie na czyjejś pomyłce, czego nie chciałem robić, ale tym kręceniem bardzo mnie zachęcają.
    To zagroź podaniem do sądu z linkiem do sprawy Jeepa Cheerokee...
    Handlują obiektywami to niech ściągną następny dla Ciebie - ich koszty to ich problem... Szczególnie jak ściemniają...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Na razie oficjalna wersja jet taka że obiektyw sprzedał ktoś z innego działu i zapomnieli usunąć aukcji a cena była taka bo to prezent od canona ....... Napisałem że jak już nie mają tego szkła to w ramach rekompensaty poproszę 16-35 w jakiejś super cenie, to odpisali że tak, oczywiście, po kosztach za 5840 zł.
    Wow, gratulacje dla pomyslowosci dla nich Ktos sprzedal Cos, co sprzedane mialo nie byc! Ale z drugiej strony mialo byc sprzedane tylko nie w takiej cenie

Napisz im ze jak nie maja tego obiektywu w takiej cenie to w ramach rekompensaty mozesz wziac tego 16-35 za KWOTE Z AUKCJI Za kazdy blad w zyciu sie placi, czasami ciezko, czasami nie, niech cierpia. A jak nie beda chcieli isc na ugode to postraszyc Ciekawe czy wszystko ladnie oplacaja Pewnie i urzedy mogly by sie przywalic troche

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To jest firma, mają sprzedać.
    puszka, szkieŁko i błyskotka

Początki nałogu

Domyślnie

sprawa jest dosc jasna i typowo polaczkowa jednak w tym przypadku polaczki sa po stronie firmy

gdyby napisali ze sie machneli z cena to normalnie moznaby odpuscic bo przeciez sie zdaza i swin nie ma sobie co podkladac

ale oni "dostali obiektyw od canona" po jak mniemam wyjatkowo niskiej cenie wiec i po niskiej go chcieli sprzedac a wiec wszystko jest ok jesli chodzi o sumienie kupujacego

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

jak dostali "prezent od canona" to chyba za darmo dostali - bo "prezent" to raczej za darmo się dostaje.. no to i tak są 1699 zł do przodu na tej aukcji.. ja bym nie odpuścił
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wszystko jest takie oczywiste...

Kodeks cywilny. Art. 84. § 1. W razie błędu co do treści czynności prawnej można uchylić się od skutków prawnych swego oświadczenia woli. Jeżeli jednak oświadczenie woli było złożone innej osobie, uchylenie się od jego skutków prawnych dopuszczalne jest tylko wtedy, gdy błąd został wywołany przez tę osobę, chociażby bez jej winy, albo gdy wiedziała ona o błędzie lub mogła z łatwością błąd zauważyć; ograniczenie to nie dotyczy czynności prawnej nieodpłatnej.
    § 2. Można powoływać się tylko na błąd uzasadniający przypuszczenie, że gdyby składający oświadczenie woli nie działał pod wpływem błędu i oceniał sprawę rozsądnie, nie złożyłby oświadczenia tej treści (błąd istotny).
    Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie śledziłem tej aukcji...
    To była aukcja z Kup Teraz? Jeśli tak, to z łatwością się wykręci, że popełnił błąd przy wystawianiu aukcji.
    Jesli licytacja to Ci się ten obiektyw prawnie należy :]
    Regulamin pkt 8.

Strona 358 z 606 PierwszyPierwszy ... 258308348356357358359360368408458 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów