.
Widzę, że większość piszących w tym wątku osób ma problem z rozróżnieniem "dowcipu O fotografii" i "dowcipu NA fotografii". Po coś chyba mamy w Hydeparku dwa wątki o dowcipach?
Ja mam dość, porządki czas zacząć :-?
Ostatnio edytowane przez APP ; 06-05-2009 o 12:52
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
No, faktycznie teraz nie ma się do czego przyczepić. Mamy za to dwa wątki o dowcipach na forum fotograficznym... (tutaj ukłon dla Viteza :cool, bo zanosi się na to (tutaj piszę już całkiem poważnie), że dyskusje o heavy metalu i cegłach w spłuczce niebawem też będą tu "na miejscu".
Trudno, większość (???) przemówiła...
A tutaj znów kilka "pierwszych z brzegu" - dziś w roli requiem:
1.
2.
3.
Wiesz... priorytetem tego forum nie jest prezentowanie dowcipów, tak więc nie przejmuj się aż tak.
Jak na razie najlepszym dowcipem jest walka do upadłego o jedynie słuszny sposób prezentowania dowcipów na Canon-Board.
Wiesz ... Vitez... jakkolwiek byś nie próbował moją postawę obrócić w groteskę, na początku ten wątek trzymał się jakoś kupy i tematu (wbrew temu co podajesz jako uzasadnienie), ale jak zwykle wystarczy kilka niezdyscyplinowanych osób i szczypta lenistwa moderatorów (tak, tak, są ważniejsze rzeczy, wiem) i mamy teraz "dowcipy o/na fotografii" -oby tylko. IMHO ślepa uliczka ewolucji, ale jeśli nikt więcej nie oponuje, to i ja będę już siedział cicho (już widzę te promieniejące twarze :razz.
Ostatnio edytowane przez APP ; 07-05-2009 o 10:54