Strona 323 z 606 PierwszyPierwszy ... 223273313321322323324325333373423 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 221 do 3 230 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    nie wiedziałam gdzie to wrzucić ale ponieważ wywołało to mój uśmiech tio postanowiłam tutaj wkleić
    http://www.lifestory.pl/MANia-k78/ka...ocam-p353.html
    Statyw od kamerki w ogole nie pasuje do niej :P
    Na świat spoglądam przez armatę...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1
    .

Uzależniony

Domyślnie

Widzę, że większość piszących w tym wątku osób ma problem z rozróżnieniem "dowcipu O fotografii" i "dowcipu NA fotografii". Po coś chyba mamy w Hydeparku dwa wątki o dowcipach?
    Ja mam dość, porządki czas zacząć :-?
    Ostatnio edytowane przez APP ; 06-05-2009 o 12:52

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    Ja mam dość, porządki czas zacząć :-?
    Masz zupełną rację! Wystarczy zmienić tytuł wątku z "dowcipów o fotografii" na "dowcipy na fotografii" i będzie posprzątane..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Masz zupełną rację! Wystarczy zmienić tytuł wątku z "dowcipów o fotografii" na "dowcipy na fotografii" i będzie posprzątane..

każda zaoszczędzona godzina pracy administratora to godzina dla narodu!

in film we trust

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Zrobiłem dwa w jednym . Ten wątek w swoim założeniu służy również prezentacji dowcipów w formie fotografii/obrazków , niekoniecznie o tematyce fotograficznej i jak tego typu obrazek trafi do wątku obok to zazwyczaj tu przenoszę .

Uzależniony

Domyślnie

No, faktycznie teraz nie ma się do czego przyczepić. Mamy za to dwa wątki o dowcipach na forum fotograficznym... (tutaj ukłon dla Viteza :cool, bo zanosi się na to (tutaj piszę już całkiem poważnie), że dyskusje o heavy metalu i cegłach w spłuczce niebawem też będą tu "na miejscu".
    Trudno, większość (???) przemówiła...

A tutaj znów kilka "pierwszych z brzegu" - dziś w roli requiem:

1.
    2.
    3.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz... priorytetem tego forum nie jest prezentowanie dowcipów, tak więc nie przejmuj się aż tak .
    Jak na razie najlepszym dowcipem jest walka do upadłego o jedynie słuszny sposób prezentowania dowcipów na Canon-Board .

Uzależniony

Domyślnie

Wiesz ... Vitez... jakkolwiek byś nie próbował moją postawę obrócić w groteskę, na początku ten wątek trzymał się jakoś kupy i tematu (wbrew temu co podajesz jako uzasadnienie), ale jak zwykle wystarczy kilka niezdyscyplinowanych osób i szczypta lenistwa moderatorów (tak, tak, są ważniejsze rzeczy, wiem) i mamy teraz "dowcipy o/na fotografii" -oby tylko. IMHO ślepa uliczka ewolucji, ale jeśli nikt więcej nie oponuje, to i ja będę już siedział cicho (już widzę te promieniejące twarze :razz.
    Ostatnio edytowane przez APP ; 07-05-2009 o 10:54

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    jeśli nikt więcej nie oponuje, to i ja będę już siedział cicho (już widzę te promieniejące twarze :razz.
    Hurra .

Strona 323 z 606 PierwszyPierwszy ... 223273313321322323324325333373423 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów