Strona 307 z 606 PierwszyPierwszy ... 207257297305306307308309317357407 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 061 do 3 070 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    eeeee małe mieli te pałki ;-)
    Ale i tak niezła jazda..:grin:

u nas pewnie by była zaraz afera o przekroczenie uprawnień
    Dlatego właśnie przed wejściem na stadion dałbym każdemu kibicowi do podpisania akt zrzeczenia się praw człowieka.. problem w tym co z robić wtedy z ojcami, którzy przyszli z dziećmi mecz oglądać..?
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Dlatego właśnie przed wejściem na stadion dałbym każdemu kibicowi do podpisania akt zrzeczenia się praw człowieka.. problem w tym co z robić wtedy z ojcami, którzy przyszli z dziećmi mecz oglądać..?
    Zawsze byłem zwolennikiem zastąpienia na boiskach gazu łzawiącego gazem musztardowym. Może to dlatego, że mieszkam stosunkowo blisko stadionu Lecha i naoglądałem się wyczynów wielbicieli jedynej słusznej jej mać dyscypliny.

Ale to wątek o dowcipach, więc zamilknę
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

i tu jak zwykle sytuacja robi się skomplikowana, jak odróżnić kibola od kibica...
    dokładny monitoring... a później wyciąganie konsekwencji, rozwiązań jest teoretycznie dużo, tylko co z tego :-|

robi się OT
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Zawsze byłem zwolennikiem zastąpienia na boiskach gazu łzawiącego gazem musztardowym.
    ..a armatki wodnej, miotaczem ognia.. ja też:wink:

i tu jak zwykle sytuacja robi się skomplikowana, jak odróżnić kibola od kibica...
    Tego w zasadzie się nie da, bo w każdy spokojny kibic pod wpływem emocji może stać się tym mniej spokojnym niestety zdaję sobie sprawę, że jest to krzywdzące dla jednej ze stron, ale żadnymi paragrafami tego nie obejdziesz.

Zeby nie bylo zupełnego OT:
    Idzie sobie fotograf ulicą w Nowej Hucie.
    Podchodzi do niego kilku gości w dresach i pyta:
    - Wisła czy Cracovia?
    - Spokojnie panowie, ja z Warszawy jestem…
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

7% Argentyńczyków twierdzi, że Maradonna jest bogiem.
    10% Brazylijczyków twierdzi, że Pele jest bogiem.
    Aż 20% Polaków twierdzi, że Legia to ch*je...

A żeby nie było offtopu:

I jeszcze jeden:

Przychodzi ZEBRA do foto i chce zrobic zdjecie do paszportu:
    -Kolorowe czy b&w.
    -Ty, fotograf pocaluj mnie w d...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Przychodzi ZEBRA do foto i chce zrobic zdjecie do paszportu:
    -Kolorowe czy b&w.
    -Ty, fotograf pocaluj mnie w d...
    Po pierwsze zebra z pingwinem, a po drugie - było
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

dokładny monitoring... a później wyciąganie konsekwencji, rozwiązań jest teoretycznie dużo, tylko co z tego :-|

robi się OT
    a normalnie - zapraszam do Kielc na Stadion Korony - nasi "kibice" swego czasu byli znani z różnych takich - od czasu postawienia nowego stadionu nie było grubszej awantury - chyba że przyjezdni niszczyli sektor.. i nawet w 1szej lidze po 5-15 tysięcy ludzi na stadionie - i zero problemów - monitoring plus zakazy plus karty kibica bez których nie wejdziesz plus imienne bilety na konkretnie miejsca (PESEL z dowodu lub karta kibica przy zakupie) - i spokój jest.. ja focę a moja córka (10 lat teraz - a chodzi od 4 lat na mecze) z moim dziadkiem (76 lat) bez problemu siedzą na trybunach i chodzą po stadionie - zero problemów kiedykolwiek.. Wystarczyło na początku wywalić paru takich na 2 lata i teraz wszyscy potulni jak baranki..
    Pozdrawiam
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Domyślnie

Może jestem w swoich oczekiwaniach osamotniony, ale powiedzcie, że jestem zgryźliwy, upierdliwy i się czepiam, a ja i tak od teraz oficjalnie (i już na głos) zaczynam się modlić żeby jakiś miłosierny moderator wziął się za ten wątek

Fragmenty "metalowe", "pendrive'owe" i wątek "spłuczkowo-cegalny" wykastrować i wywalić Gałąź "stadionową" odciąć i posadzić osobno pod stosownym tytułem (przecież tutaj ciągle ktoś zagląda, a że wielu z nas chodzi na mecze, to się to będzie ciągnęło i ciągnęło, bo przecież nikt sobie nie odmówi... nawet jeśli w przytoczonym przypadku "poturbowanie" fotoreportera to nie materiał na dowcip).

A powtarzane kawały się nie liczą, o!

O osobach, które ten watek odkryją dopiero za jakiś czas i będą próbowały go prześledzić nawet nie wspominam -nie wiem kiedy krew mnie bardziej zalewała, wcześniej (ilekroć "ręcznie" musiałem sobie ten wątek odszukać), czy teraz, kiedy mam subskrypcję...
    Ostatnio edytowane przez APP ; 03-03-2009 o 00:26

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nieporuszone zdjęcie nawet po 0,7 - jak?

a tak

http://charlesandmarie.com/lifestyle...cap%2520tripod

in film we trust

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

..a armatki wodnej, miotaczem ognia.. ja też:wink:
    Haha, a to dobre. Przy temperaturze ok. 0 st. zbryzgać tych krewkich kibiców lodowatą wodą. A to dobre, podoba mi się!
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Strona 307 z 606 PierwszyPierwszy ... 207257297305306307308309317357407 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów